Libnet.ro
UNICEF

14:15

Medic ortodont: Copiii se intorc la scoala cu mai multe probleme dentare

Adevărul Adevărul,
Medic ortodont: Copiii se intorc la scoala cu mai multe probleme dentare

Copiii se intorc la scoala cu mai multe probleme dentare. Au fost parinti care au marturisit ca au fost mai toleranti in ceea ce priveste accesul la dulciuri, au gatit mult impreuna cu copiii, au experimentat retete de deserturi si iata ca asta s-a vazut si in sanatatea orala, a constatatdr. Denisa Zaharia, medic ortodont de top, fondator al uneia dintre cele mai apreciate clinici stomatologice din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, in continuare in Capitala Buzaul, judetul cu cele mai multe imbolnaviri raportate

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 187 - continua sa fie in Bucuresti. Judetul cu cele mai multe noi imbolnaviri raportate este Buzau, urmat de Bacau.

Capitala are iar cele mai multe cazuri noi de COVID-19. Cum arata bilantul imbolnavirilor depistate la nivel de judete

Cu 187 de cazuri noi de COVID-19, Bucurestiul are din nou cele mai multe cazuri nou-confirmate din tara, fiind urmat la acest capitol de judetele Buzau 72), Bacau 65), Iasi 55) si Prahova.

VIDEO SUA: Mai multe ambarcatiuni care participau la o defilare pro-Trump s-au scufundat

Mai multe ambarcatiuni care participau sambata la o defilare in sprijinul candidaturii pentru realegerea presedintelui american Donald Trump, pe lacul Travis din nord-vestul orasului Austin, statul Texas, s-au scufundat, cel mai probabil din cauza valurilor puternice, au informat autoritatile si mass media.

Bilantul infectiilor cu coronavirus pe judete. Cele mai multe cazuri noi, in Bucuresti

In ultimele 24 de ore au fost 1. 150 de cazuri noi de COVID-19, 14. 871 teste efectuate. Cele mai multe cazuri noi sunt in Bucuresti, 201. Capitala este urmata de judetele Bacau - 105de cazuri noi si Dolj - 73.

Incident major in Birmingham: Mai multe persoane au fost injunghiate. Politia ii cauta pe atacatori

Incident violent in Regatul Unit al Marii Britanii! Autoritatile britanice au anuntat ca mai multe persoane au fost injunghiate in noaptea de sambata spre duminica la Birmingham, al doilea oras ca marime.

Mai multe ambarcatiuni s-au scufundat in timpul unei parade pro-Trump pe un lac din Texas - VIDEO

Mai multe ambarcatiuni s-au scufundat in timpul unei parade de sustinere a presedintelui american Donald Trump la alegerile din noiembrie, desfasurata pe un lac din Texas, relateaza BBC.

Ministerul Justitiei spune ca are in lucru mai multe proiecte de lege adresate sistemului judiciar, ce vor fi finalizate in septembrie si octombrie

Ministerul Justitiei MJ) informeaza, sambata, ca are in lucru mai multe proiecte de lege si de politici publice adresate sistemului judiciar, iar acestea vor fi finalizate in lunile septembrie si octombrie, dupa care vor fi dezbatute public, iar Guvernul care va rezulta in urma alegerilor parlamentare din acest an le va putea transmite forului legislativ pentru dezbatere si adoptare.

Record de infectari cu noul coronavirus in Capitala. Care sunt judetele care au inregistrat sambata cele mai multe cazuri noi de COVID-19

In Bucuresti s-a inregistrat un record de infectari cu noul coronavirus, aici fiind confirmate peste 350 de cazuri in ultimele 24 de ore. in topul zonelor cu cele mai multe cazuri noi de infectari cu virusul SARS-CoV-2 raportate in ultimele 24 de ore, Capitala este urmata de judetele Iasi si Bacau.

Catalin Predoiu: De saptamana viitoare, Ministerul Justitiei va lansa in dezbatere publica, in etape, mai multe proiecte, printre care si unul privind Legile Justitiei

Incepand de saptamana viitoare, Ministerul Justitiei va lansa in dezbatere publica, in etape, mai multe proiecte de lege si politici publice, printre care si un proiect privind ceea ce numim in limbajul co.

Ministerul Justitiei se reorganizeaza. Activitatea, consolidata pe mai multe niveluri: elaborare legislativa, comunicare, control si integritate

Ministerul Justitiei a anuntat ca a finalizat procesul dereorganizarea institutie. Procesul se axeaza pe trei planuri: elaborare legislativa, intarirea functiei de control si integritate si o mai.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )