Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Medic roman, anunt despre masurarea temperaturii la intrarea in magazine: Copiem toate prostiile internationale

Antena3 Antena3,
Medic roman, anunt despre masurarea temperaturii la intrarea in magazine: Copiem toate prostiile internationale

Adina Alberts trage un semnal de alarma si spune ca regula prin care se masoara temperatura la intrarea in magazine poate deveni chiar periculoasa, pe termen lung. continuă pe Antena3

Raed Arafat: Exista deja un curent care sa convinga oamenii sa refuze masurarea temperaturii

Chiar autoritatile au recomandat masurarea temperaturii la intrarea in centrele comerciale, au spus, la Digi24, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

Raed Arafat: E absolut normal ca oamenilor sa li se ia temperatura la intrarea in magazine. Trebuie sa ne obisnuim

Dupa ce autoritatile au recomanat masurarea temperaturii la intrarea in centrele comerciale, reprezentantii tot mai multor magazine s-au conformat si au inceput sa ia aceasta masura pentru clientii lor. Nu numai personalul specializat poate folosi termometrele digitale, iar oamenii trebuie sa inteleaga ca e o precautie pentru siguranta lor, au spus Nelu Tataru si Raed Arafat.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre luarea temperaturii la intrarea in spatiile inchise: Trebuie sa ne obisnuim cu acest lucru, este normal

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a precizat, inca de la inceputul lunii, ca pe masura ce o parte din restrictii vor fi relaxate incepand cu 15 mai, altele vor ramane in vi.

Avertismentul unui medic roman, dupa relaxare: Sa nu va plangeti mai tarziu, sa nu ne injurati

Paul Ichim, un cunoscut medic chirurg galatean, crede ca o data cu relaxarea masurilor lucrurile au scapat de sub control.

Mesajul transant al unui medic roman de la terapie intensiva: Coronavirusul nu-i o simpla gripa. Cei care scapa raman cu sechele

Cosmin Librimir, medic la Unitatea de Primiri Urgente de la Spitalul Judetean din Resita, a postat pe contul de Facebook un mesaj in care explica ce se intampla cu bolnavii de COVID-19 in timpul si dupa aplicarea tratamentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2695 seconds )