Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt. Vesti bune pentru cei care se tem de covid-19

Playtech Playtech,
Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt. Vesti bune pentru cei care se tem de covid-19

Apar tot mai multe cercetari stiintifice menite sa diminueze raspandirea noului cornavirus. Una dintre ele se refera la reducerea cu 6 decibeli a nivelului vorbirii intr-o camera. Ce se intampla cand vorbesti in soapta, de fapt O reducere cu 6 decibeli a nivelului mediu de vorbire poate avea acelasi efect ca dublarea ventilatiei unei camere. continuă pe Playtech

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen! Se dau banii inapoi. Cum ii recuperezi

Vesti bune pentru toti romanii care au platit taxa Oxigen, cea impusa de Primaria Capitalei. Se dau banii inapoi si ii vei primi doar daca depui o cerere pentru rambursarea sumei platite in avans. Aceasta se poate depune incepand de luni, 14 septembrie 2020, ziua in care incepe si scoala. Vesti bune pentru toti romanii .

Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani!

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a faut anuntul momentului despre starea de alerta. Astfel, Guvernul urmeaza sa discute luni, 14 septembrie, prelungirea acesteia, inclusiv masurile sanitare pentru alegerile locale si reducerea unor anumite restrictii. Ludovic Orban, anuntul momentului despre starea de alerta. Vesti bune pentru romani! Ludovic Orban a facut anuntul momentului depsre prelungirea starii de .

Vesti bune pentru toti elevii din Romania! Monica Anisie a facut anuntul inaintea inceperii scolii

Scoala chiar incepe dupa reguli noi. Desi cele mai multe dintre ele sunt incomode si, in general, anul 2020-2021 a inceput cu incertitudini, temeri si lipsuri, se anunta o raza de soare. Ministrul Educatiei, Monica Anisie, a anuntat ca transportul public va fi gratuit pentru toti elevii. Anuntul ministrului Monica Anisie, inainte inceperii scolii: transportul .

Vesti bune pentru Gigi Becali, de la Guvern. Anuntul mult asteptat de patronul FCSB

Vesti bune pentru Gigi Becali, de la Guvernul Romaniei. FCSB va putea juca pe Stadionul Arcul de Triumf, anunta ministrul Ionut Stroe. Din partea Ministerului Tineretului si Sportului MTS), FCSB are unda.

Vesti bune pentru toti romani! Cum isi vor putea cumpara vechime pentru pensie. Ce trebuie sa faci

Pensiile in Romania sunt subiect de dezbateri electorale, populiste si obiect al multor Ordonante de Urgenta, iesite pe banda rulanta. Chiar daca un roman este sau nu in campul muncii, isi poate cumpara anii de pensie, conform noii legislatii. Un tanar angajat in 2019 poate echivala anii de studii ca vechime la pensie Asa cum .

Cum va fi vremea la inceputul anului scolar. Vesti bune pentru elevi si profesori

Elevii, profesorii si parintii vor avea parte de temperaturi ridicate, de vara, in primele zile de scoala. Temperaturile specifice lunii septembrie vor reveni la finalul saptamanii.

Vesti bune de la STB! Anuntul mult asteptat de toti romanii. Se intampla de luni

Vesti bune vin de la STB pentru toti bucurestenii. Compania reia cursele pe 14 dintre cele 16 trasee scolare, incepand din prima zi de scoala. Vesti bune de la compania de transport in comun. STB a facut anuntul asteptat de toti bucurestenii. Ce se va intampla din 14 septembrie incepand cu luni, 14 septembrie 2020, .

RADU OPREA REACTIONEAZA LA ACUZATIILE LUI CITU: Cand vorbesti despre restante la plata facturilor pentru Start-up Nation, minti cu nerusinare

Senatorul PSD Stefan-Radu Oprea a raspuns acuzatiilor venite din partea lui Citu afirmand ca minte atunci cand spune ca PSD a lasat restante la plata facturilor de 1,4 miliarde lei pentru programul Start-up Nation.

Vesti proaste pentru toti romanii care beau vin. Ce se va intampla cu sticlele de la raft

Arsita a saracit mare parte din podgoriile romanesti, unde productia de struguri va fi si cu 30 la suta mai mica, fata de cea din 2019. Drept urmare, vom avea vin mai putin, dar mai bun. Productia de struguri, afectata de lipsa ploilor. Ce se intampla cu sticlele de vin de la raft in Dealu .

Vesti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita. Verdictul crunt al medicilor

In cadrul partidei Aerostar Bacau Universitatea Cluj, scor 0-1, fotbalistul a suferit o accidentare destul de serioasa. Cand a ajuns la spital, medicii i-au dat un verdict crunt: avea nevoie de interventie chirurgicala. Acum, vin mai multe esti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita. Vesti proaste pentru Gabi Tamas dupa operatia suferita Fotbalistul .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )