Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medic sirian din Romania: Exodul imigrantilor in Europa este unul comandat si finantat. Nu exista sirian de rand care sa aiba 40.000-50.000 de dolari sa plece cu familia lui spre Occident

B1 B1,
Medic sirian din Romania: Exodul imigrantilor in Europa este unul comandat si finantat. Nu exista sirian de rand care sa aiba 40.000-50.000 de dolari sa plece cu familia lui spre Occident

Un doctor sirian anunta ca exodul imigrantilor in Europa este unul comandat. Chirurgul Nadim Al-Hajjar, stabilit in Romania din 1991, crede ca miile de refugiati sunt finantati pentru a lua drumul batranului. continuă pe B1

Medic sirian stabilit in Romania: Cele mai vechi biserici din lume exista in Siria, la noi s-au nascut religii. Am furnizat civilizatie si cultura in Europa

Cat de extremisti sunt sirienii? De ce vor refugiatii sa ajunga neaparat in Germania? Cum se traieste acum in Siria? Cum se vor adapta emigrantii la viata in Europa? Sunt cateva intrebari la care a raspuns medicul Kachef Hadi 53 de ani), unul dintre liderii comunitatii siriene din Romania.

Medic sirian stabilit in Romania: La noi s-au nascut religii. Am furnizat civilizatie si cultura in Europa

Cat de extremisti sunt sirienii? De ce vor refugiatii sa ajunga neaparat in Germania? Cum se traieste acum in Siria? Cum se vor adapta emigrantii la viata in Europa? Sunt cateva intrebari la care a raspuns medicul Kachef Hadi 53 de ani), unul dintre liderii comunitatii siriene din Romania.

Gorghiu: Daca motiunea de cenzura nu trece, pierde societatea din Romania care in acest moment este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat

Alina Gorghiu a declarat ca daca motiunea de cenzura nu va trece, nu va pierde PNL, ci societatea din Romania, care este vazuta ca oaia neagra a Europei avand un prim-ministru inculpat, infomeaza.

CEE Entrepreneurship Summit 2015, primul eveniment de business networking din Romania dedicat pietei regionale

Business Days, platforma de oportunitati de afaceri din Romania, anunta primul eveniment de afaceri dedicat culturii antreprenoriale din Europa Centrala si de Est, CEE Entrepreneurship Summit 2015. Acesta este primul eveniment din seria Business Days gandit special pentru o audienta internationala, prin participarea unor companii straine, din regiune si nu numai.

Eurostat: Doar unul din cinci imigranti care solicita azil in Europa este din Siria

Doar unul din cinci imigranti care solicita azil in Europa este din Siria, arata Oficiul European pentru Statistica, informeaza Daily Mail. Eurostat a procesat datele celor 213. 000 sositi incepand cu luna.

Sapte galerii de arta din Romania, prezente la un targ international

Sapte galerii de arta din Romania participa la viennacontemporary, targ de arta contemporana axat pe Europa Centrala si de Est, care se desfasoara de joi pana duminica, la Marx Halle din capitala Austriei.

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: 155 metri inaltime

La Timisoara au inceput lucrarile de constructie la ansamblul multifunctional Openville, care va avea cea mai inalta cladire din Romania - 155 de metri inaltime si 27 de etaje, informeaza site-ul Timpolis. In prezent, cea mai inalta cladire din tara este Sky Tower, situata in Bucuresti, avand o inaltime de 137 metri.

Prima locomotiva din Romania care functioneaza doar cu ulei vegetal sau biodiesel

Prima locomotiva din Romania al carei motor functioneaza exclusiv cu biodiesel sau ulei vegetal, fara adaos de motorina, a fost dezvoltata si este testata de grupul Grampet.

Peste o treime dintre gospodariile din Romania detin o tableta - studiu ANCOM

In 36% dintre gospodariile din Romania exista cel putin o tableta, media fiind de 1,1 tablete/gospodarie, arata un studiu realizat pentru Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM). De asemenea, in 73% dintre gospodarii exista cel putin un smartphone media fiind de 1,5 per gospodarie), iar 55% detin laptopuri. Studiul a fost realizat de International Consulting Expertise in colaborare cu CCSAS, pe un esantion de 1. 549 persoane fizice din Romania, care folosesc servicii de acces la internet la puncte mobile, avand o eroare maxima de +/-2,5%, la un nivel de probabilitate de 95%.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )