Libnet.ro
UNICEF

23:45

Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: 155 metri inaltime

Hotnews Hotnews,
 Timisoara va avea cea mai inalta cladire din Romania: 155 metri inaltime

La Timisoara au inceput lucrarile de constructie la ansamblul multifunctional Openville, care va avea cea mai inalta cladire din Romania - 155 de metri inaltime si 27 de etaje, informeaza site-ul Timpolis. In prezent, cea mai inalta cladire din tara este Sky Tower, situata in Bucuresti, avand o inaltime de 137 metri. continuă pe Hotnews

Cea mai frumoasa cladire din Baragan, deschisa publicului. Casa in care s-a scris istoria cinematografiei romanesti, o bijuterie arhitectonica

Sub umbrela Zilelor Europene ale Patrimoniului, calarasenii au astazi ocazia sa viziteze cea mai frumoasa cladire istorica din Baragan. Ziua portilor deschise la Directia de Cultura, care functioneaza in casa-monument a instaritilor Ana si Marinache Popescu, incepe sambata, 19 septembrie, la ora 10.

Cea mai mare surpriza din istoria rugbyului: Japonia invinge dubla campioana Africa de Sud

Clarvazatorii au avut dreptate cand au spus ca in septembrie se va intampla ceva nemaivazut si intr-adevar s-a intamplat, sambata seara, pe terenul din Brighton unde Japonia a produs cea mai mare surpriza din istoria rugbyului invingand dubla campioana mondial Africa de Sud.

Fed Cup: Meciul Romania-Cehia se va juca in cea mai mare sala din tara

Federatia Romana de Tenis a anuntat, marti, ca meciul dintre Romania si Cehia, programat in perioada 6-7 februarie 2016 in Grupa Mondiala a Fed Cup, va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca.

Avertisment din partea britanicilor: in Occident se va instala cea mai rece iarna din ultimii 50 de ani

Britanicii au anuntat ca in urmatoarele luni o sa se instaleze cea mai rece iarna din ultimii 50 de ani, relateaza B1 TV. Englezii spun ca se asteapta ca ninsorile abundente sa puna stapanire pe Europa.

Nuclearelectrica, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Nuclearelectrica SNN) s-au apreciat cu 2,88% raportat la euro, in perioada 10-17 septembrie, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET.

Cea mai recenta dovada ca dronele sunt surprinzator de capabile

Dronele comerciale sunt niste creatii relativ recente, dar modul in care acestea se comporta incepe sa para surprinzator de futurist. in teorie, dronele sunt niste gadgeturi cu o functionalitate destul de redusa. Sunt capabile sa zboare si, de cele mai multe ori, au la bord o camera de filmat. Adevaratele lor abilitati sunt insa desprinse [] Cea mai recenta dovada ca dronele sunt surprinzator de capabile Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Este cea mai buna atractie turistica din lume si cel mai probabil nu ai fost aici. Doar 1.268 de romani o viziteaza

Templul hindus Angkor Wat din Cambodgia a fost numit cea mai buna atractie turistica din lume de catre ghidul Lonely Planet , iar anul acesta doar 1. 268 de romani ajung sa-l viziteze. Cifra este extrem de mica daca ne gandim ca in Grecia, cea mai.

Nu mergeti sa beti aici: top 10 orase cu cea mai scumpa bere

GoEuro , un website de turism folosit pentru compararea preturilor la bilete, a realizat o statistica in care compara pretul berii in 75 dintre cele mai mari orase din lume. Pentru realizarea studiului citat de CNN , au fost luate in calcul cinci.

Asiguratorii din Romania, tot mai activi in alte state din UE. Astra Asigurari, cele mai mari subscrieri in strainatate

Societatile de asigurari din Romania au subscris prime brute de asigurare in alte state membre ale Uniunii Europene in valoare de aproximativ 170,6 milioane de lei, ceea ce reprezinta o pondere 3,95% din totalul subscrierilor pentru ambele categorii de.

ANCOM: Peste o treime dintre gospodariile din Romania detin o tableta

Circa 36% din gospodariile din Romania detin o tableta sau mai multe, 73% au cel putin un smartphone, iar 55% laptopuri, potrivit unui studiu al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM), scrie Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )