Libnet.ro
UNICEF

19:00

Medic Spitalul de Arsi: Unii dintre ranitii din Colectiv au murit la spital din cauza infectiile intraspitalicesti. Sefii confirma

Antena3 Antena3,
Medic Spitalul de Arsi: Unii dintre ranitii din Colectiv au murit la spital din cauza infectiile intraspitalicesti. Sefii confirma

Dezvaluiri incredibile despre ranitii din Colectiv. Medicii de la Spitalul de Arsi spun ca multi dintre raniti au murit din cauza bacteriilor. Dezvaluirile au fost prezentate de Catalin Tolontan. Practic. continuă pe Antena3

Un medic de la spitalul de arsuri spune ca multi dintre ranitii din Colectiv au murit din cauza bacteriilor din unitatile medicale - tolo.ro

Multi intre ranitii din clubul Colectiv au murit cu zile din cauza germenilor agresivi din spitalele romanesti, in special din cauza piocianicului a declarat pentru tolo. ro un medic de la Spitalul de Arsuri.

REVISTA BLOGURILOR. Un medic de la Spitalul de Arsi explica de ce au murit, de fapt, ranitii in incendiul din Colectiv

Pe bloguri citim, joi, marturia unui medic de la Spitalul de Arsi, care a spus ca ranitii in urma incendiului din Colectiv au murit infectati cu diversi germeni, dar si avertismentul lui Moise Guran pentru SRI, dupa atentatul dejucat de la Covasna.

Scrisoarea unui parinte indurerat care si-a pierdut fiul in incendiul din Colectiv: Au fost condamnati la moarte din primele zile, atunci cand Banicioiu si Arafat spuneau ca totul este sub control

Eugen Iancu, tatal unuia dintre tinerii morti in spitale, in urma tragediei din Colectiv, scrie din nou pe Facebook, indignat de cum a fost tratat la televiziuni de politicieni si sefii de spitale, si cerandu-le acestora sa isi asume vina si sa demisioneze, scrie Mediafax.

Angela Gheorghiu a cantat Tatal Nostru la Ateneu pentru victimele din Colectiv

Angela Gheorghiu a sustinut un concert caritabil la Ateneul Roman din Bucuresti, pentru a strange donatii destinate familiilor victimelor din clubul Colectiv. Iata cum a decurs evenimentul.

Incendiul din Colectiv: Au trecut 30 de zile de la tragedia care a indoliat Romania

A trecut o luna de zile de la incendiul din Colectiv care a indoliat Romania. Moartea de 60 de tineri, ranirea si traumatizarea a altor zeci de persoane, a dus la demascarea sistemului corupt din tara si la proteste de amploare in toata Romania, relateaza Mediafax.

Victimele din Colectiv, comemorate in fiecare luna pe data de 30

Grupul impreunaRezistam, format pe Facebook dar si in viata reala de un grup de voluntari care vor sa ajute victimele din Colectiv, a anuntat ca va comemora in fiecare luna, pe data de 30, persoanele care au murit in tragedia de pe 30 octombrie.

Angela Gheorghiu a cantat Tatal nostru si imnul Romaniei la concertul pentru ranitii din Colectiv

Angela Gheorghiu a sustinut, duminica seara, la Ateneul Roman, un concert caritabil pentru victimele din clubul Colectiv, in care a cantat atat lucrari celebre, precum ariile Vissi darte si O mio babbino caro, de Giacomo Puccini, cat si rugaciunea Tatal nostru si imnul national al Romaniei.

Arafat, pus la zid de tatal unui tanar mort in incendiul din Colectiv: Doar nu o sa ne impiedicam de cativa besmetici arsi

Tatal unui tanar care a murit la trei saptamani dupa ce a fost ranit in urma incendiului din clubul Colectiv l-a criticat pe Raed Arafat, pentru ca echiapeje de salvare nu i-au transportat fiul la spital cu o ambulanta, deoarece nu ar fi considerat ca se afla in stare grava.

Adrian Despot, despre tragedia din Colectiv: In Colectiv erau oamenii mei, viata mea

Adi si-a pierdut sub propriile priviri prieteni si colegi, oameni apropiati lui, familia lui muzicala. A incercat sa-i salveze, iar neputinta de a se lupta cu fumul si flacarile l-au coplesit. Nu a fost furios, ci incercat de disperare si durere. Erau oamenii mei, viata mea, ei faceau parte din viata mea. Am incercat sa-mi protejez, sa-mi ajut viata mea si modul meu de viata a declarat Adi Despot pentru Stirile ProTV.

impreunaRezistam va comemora in fiecare luna, pe data de 30, victimele din Colectiv

Grupul impreunaRezistam, constituit din voluntari care doresc sa ajute victimele din incendiul de la clubul Colectiv, va comemora in fiecare luna, pe data de 30, persoanele care si-au pierdut viata in tragedia de pe 30 octombrie, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )