Libnet.ro
UNICEF

19:30

Medic de la spitalul din Suceava despre coronavirus: E Satana, e ceva de pe alta lume. Stati acasa, nu e o gluma, e un virus teribil!

Hotnews Hotnews,
 Medic de la spitalul din Suceava despre coronavirus: E Satana, e ceva de pe alta lume. Stati acasa, nu e o gluma, e un virus teribil!

Mesajul unei tinere doctorite de la Spitalul Judetean din Suceava, unde 72 de cadre medicale sunt infectate cu coronavirus, a fost facut public de sora ei. Tanara este medic oncolog la Suceava si, potrivit spuselor surorii ei, a ramas singura, alaturi de un alt medic oncolog si de un medic ATI, sa aiba in grija toata sectia de Boli infectioase de la spitalul din Suceava, plina de pacienti bolnavi de coronavirus. COVID 19 este descris de tanara doctorita ca Satana, e ceva de pe alta lume. continuă pe Hotnews

Cadrele medicale de la Spitalul din Suceava isi striga durerea: E iadul pe pamant aici. Suntem carne de tun!

Doua cadre medicale de la Spitalul din Suceava dezvaluie conditiile grele din unitatea spitaliceasca. Cele doua sustin ca sectia de ocologie s-a inchis si iar echipamentele de protectie sunt insuficiente, in conditiile in care medicii infectati cu coronavirus au fost adusi acolo.

Toate cadrele medicale de la spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID 19, iar unitatea medicala va fi dezinfectata

Toate cadrele medicale din Spitalul din Suceava vor fi testate pentru COVID-19, iar spitalul va fi dezinfectat, dupa ce numarul medicilor infectati s-a marit, anunta, luni seara, Grupul de Comunicare Strategica.

Unsprezece medici de la Spitalul Judetean Suceava, diagnosticati cu coronavirus

Conform Grupului de comunicare Strategica, unsprezece medici de la Spitalul Judetean Suceava au fost diagnosticati cu coronavirus.

Medic infectat din Suceava: Coronavirusul e Satana, e ceva venit de pe alta lume

Medicii din Suceava traiesc o adevarata tragedie dupa ce 72 dintre ei au fost confirmati pozitiv cu noul COVID-19.

Sanitas: 92 de cazuri de COVID19, confirmate in randul personalului medical din Suceava

Numarul cadrelor medicale de la spitalul din Suceava creste de la o ora la alta, bilantul ajungand deja la 92 de cazuri.

Sora unei doctorite de la Spitalul Judetean Suceava: Virusul este ucigas. Sora mea il descire simplu - Satana, ceva de pe alta lume

Medicii din Suceava au fost expusi, fara niciun echipament de protectie, iar virusul SARS-CoV2 este descris ca fiind unul ucigas, ceva de pe alta lume scrie intr-un mesaj pe Facebook sora unei doctorite din Suceava, acolo unde peste 70 de cadre medicale au fost infectate.

FOTO Cum au fost chemate toate cadrele medicale de la Spitalul din Suceava la lucru, luni dimineata, indiferent daca erau infectati cu coronavirus sau in izolare UPDATE: Cum raspunde directorul medical

Tot personalul medical de la Spitalul Judetean Suceava - devenit luni un focar de infectie cu coronavirus si care va fi inchis si dezinfectat - a fost chemat la lucru luni dimineata de catre directorul medical al institutiei. Medici, asistente, infirmiere au fost amenintati cu un ordin de ministru inexistent si li s-a cerut sa se prezinte la spital chiar daca se aflau in izolare sau daca erau confirmati cu coronavirus, acuza un medic. Au fost amenintati ca vor fi dati afara altfel. Directorul medical aflase chiar inainte ca e pozitiv, povesteste pentru HotNews. ro un medic din Suceava. UPDATE: Directorul Medical a transmis HotNews. ro o explicatie pentru decizia de a convoca la spital cadrele medicale. Vezi in articol.

CORONAVIRUS |Catalin Tolontan, despre situatia de la Spitalul Judetean Suceava: Este fara precedent, dar nu cred ca va fi singurul caz. Suntem intr-o batalie a cifrelor si a resurselor (VIDEO)

Situatie extrem de grava la Spitalul Judetean Suceava, unde luni dimineata, toti angajatii unitatii medicale au fost chemati la serviciu, desi unii erau suspectati sau chiar infectati cu noul.

92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean din Suceava, depistate cu noul coronavirus: inca se testeaza (FOTO)

Un numar de 92 de cadre medicale de la Spitalul Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou din Suceava au fost testate pozitiv pentru noul coronavirus, anunta Federatia Sanitas din Romania, cu precizarea.

Al patrulea deces de coronavirus in Romania: o femeie internata la Spitalul Judetean Suceava

O pacienta infectata cu coronavirus a murit, luni dimineata, in Spitalul Judetean din Suceava.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )