Libnet.ro
UNICEF

22:00

Medicament de tuse, recomandat inclusiv copiilor, retras din farmaciile din Romania

Antena3 Antena3,
Medicament de tuse, recomandat inclusiv copiilor, retras din farmaciile din Romania

Farmaciile din tara au fost anuntate ca trebuie sa opreasca de urgenta comercializarea medicamentului de tuse Eurespal, produs de Laboratoarele Servier din Franta. Siropul si comprimatele au fost scoase de. continuă pe Antena3

Siropul de tuse pentru copii Eurespal, retras din farmaciile din Romania si Europa. Poate genera afectiuni cardiace

Unul dintre cele mai folosite siropuri de tuse pentru copii, Eurespal, a fost retras, luni, din farmaciile din Romania si din Europa. Decizia a fost luata in urma unui studiu efectuat in Franta si care a dovedit ca acest medicament poate genera afectiuni cardiace. De asemenea, au fost interzise si comprimatele de Eurespal.

Medicamentul Eurespal, retras din farmaciile din R.Moldova

Agentia Medicamentului si Dispozitivelor Medicale informeaza despre retragerea de pe piata Republicii Moldova a loturilor de Eurespal, in varianta sirop si comprimate pentru tuse. Procedura de retragere si nimicire a medicamentului din depozite a inceput de marti, 12 februarie.

WTA Doha: Caroline Wozniacki si Caroline Garcia s-au retras din competitie - Adversara Simonei Halep va fi nvingatoarea dintre Tsurenko si Arruabarrena

Caroline Wozniacki Danemarca, 10 WTA) si Caroline Garcia Franta, 19 WTA) s-au retras de la turneul Qatar Total Open, care are loc saptamana aceasta la Doha, a anuntat site-ul WTA. Jucatoarea daneza a declarat forfait din cauza unei infectii virale, in timp ce Garcia nu a mai putut participa din cauza unei accidentari la picior.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )