Libnet.ro
UNICEF

23:30

Siropul de tuse pentru copii Eurespal, retras din farmaciile din Romania si Europa. Poate genera afectiuni cardiace

Adevărul Adevărul,
Siropul de tuse pentru copii Eurespal, retras din farmaciile din Romania si Europa. Poate genera afectiuni cardiace

Unul dintre cele mai folosite siropuri de tuse pentru copii, Eurespal, a fost retras, luni, din farmaciile din Romania si din Europa. Decizia a fost luata in urma unui studiu efectuat in Franta si care a dovedit ca acest medicament poate genera afectiuni cardiace. De asemenea, au fost interzise si comprimatele de Eurespal. continuă pe Adevărul

Medicament de tuse, recomandat inclusiv copiilor, retras din farmaciile din Romania

Farmaciile din tara au fost anuntate ca trebuie sa opreasca de urgenta comercializarea medicamentului de tuse Eurespal, produs de Laboratoarele Servier din Franta. Siropul si comprimatele au fost scoase de.

Medicamentul Eurespal, retras din farmaciile din R.Moldova

Agentia Medicamentului si Dispozitivelor Medicale informeaza despre retragerea de pe piata Republicii Moldova a loturilor de Eurespal, in varianta sirop si comprimate pentru tuse. Procedura de retragere si nimicire a medicamentului din depozite a inceput de marti, 12 februarie.

Eurespal, cel mai des recomandat sirop de tuse pentru copii, retras de pe piata din Romania. Ce se intampla cu cei care au utilizat medicamentul... (VIDEO)

Medicamentul Eurespal, folosit impotriva tusei si disponibil sub forma de sirop si comprimate, a fost retras de pe piata din Romania in urma unei decizii a producatorului francez, a declarat Anca Cuprariu,.

Eurespal, siropul de tuse pentru copii pe care pediatrii il recomanda cel mai des, retras de pe piata din Franta

Un medicament recomandat pentru tratarea tusei, inclusiv copiilor, a fost retras de pe piata din Franta. Este vorba de siropul de tuse cunoscut in Romania sub numele de Eurespal, scrie Digi24. ro. in.

Eurespal, siropul de tuse pentru copii pe care pediatrii ROMANI il recomanda cel mai des, retras de pe piata din Franta

Un medicament recomandat pentru tratarea tusei, inclusiv copiilor, a fost retras de pe piata din Franta. Este vorba de siropul de tuse cunoscut in Romania sub numele de Eurespal, scrie Digi24. ro. in.

ALOCATII 2019. Majorarea alocatiilor pentru copii a fost respinsa de Senat. Mai sunt insa sanse

Proiectul de lege care prevede majorarea alocatiilor pentru copii a fost respins de Senat. Propunerea legislativa pentru completarea alin. 1) al art. 3 din Legea nr. 61/1993 privind alocatia de stat pe.

WTA Doha: Caroline Wozniacki si Caroline Garcia s-au retras din competitie - Adversara Simonei Halep va fi nvingatoarea dintre Tsurenko si Arruabarrena

Caroline Wozniacki Danemarca, 10 WTA) si Caroline Garcia Franta, 19 WTA) s-au retras de la turneul Qatar Total Open, care are loc saptamana aceasta la Doha, a anuntat site-ul WTA. Jucatoarea daneza a declarat forfait din cauza unei infectii virale, in timp ce Garcia nu a mai putut participa din cauza unei accidentari la picior.

Cauti covoare pentru copii? Iata cum alegi mai usor un covor de joaca pentru camera celui mic!

A venit timpul sa schimbi covorul din camera micutului tau? Daca da, atunci stii cu siguranta un lucru: vei avea nevoie de un model care sa faca fata energiei debordante de care dau dovada cei mici. Asadar,.

Premii de pna la 50.000 de euro pentru startup-uri romnesti din domeniul energiei

Au fost deschise inscrierile aplicatiilor pentru cea de a cincea editie a PowerUp!, competitie care vizeaza startup-urile din domenii precum energia, mobilitatea si tehnologiile inteligente. Participantii vor concura pentru marele premiu de 50 000 de euro si au oportunitatea de a-si dezvolta afacerea la scara globala.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )