Libnet.ro
UNICEF

23:15

Ce medicamente lua Nicolae Ceausescu. A fost cobai pentru un tratament chinezesc

Playtech Playtech,
Ce medicamente lua Nicolae Ceausescu. A fost cobai pentru un tratament chinezesc

Nicolae Ceausescu, fostul dictator, suferea de o boala misterioasa care ii provoca acestuia stari de lesin. Fostul operator al familiei Ceausescu, pe nume Pantelie Tutuleasa, a povestit ca acesta calatorea destul de des in China. Ce medicamente lua Nicolae Ceausescu Teoriile care dezbat afectiunile dictatorilor sunt infinite, mai ales cand vine vorba de Nicolae Ceausescu. continuă pe Playtech

Cum arata nepoata lui Nicolae Ceausescu. A murit in acelasi bloc cu Toma Caragiu in 1977

Nepoata de sora a lui Nicolae Ceausescu, pe nume Niculina Dragoescu, a murit la cutremurul din 4 martie 1977, printre cele 1424 de victime inregistrate in Bucuresti. Cum arata nepoata lui Nicolae Ceausescu Aceasta locuia in blocul Continental, din spatele Muzeului Municipiului Bucuresti, fostul Palat Sutu, care s-a prabusit la cutremur. Tot atunci au murit .

Filmul lasat mostenire de Nicolae Ceausescu pentru romanii din 2080. Ce mesaj transmit imaginile

Un filmulet delicios, realizat pentru generatiile viitoare sta cuminte pe un raft in arhiva Studioului de film Alexandru Sahia. E astfel gandit si realizat, incat sa fie de folos copiilor copiilor nostri, daca noi nu mai apucam. Sub comunisti, Bucurestiul avea mai multa verdeata Scurtmetrajul, intitulat Pentru stranepoti, inca ceva depre Bucuresti, e realizat in .

Relatia dintre Nicolae Ceausescu si Catalin Botezatu. Ce facea designerul in acea epoca

Catalin Botezatu si-a inceput cariera in moda in anul 1984, ca menechin. La un an distanta a primit, la Frankfurt, titlul de Cel mai bun manechin al anului in Europa. Au trecut mai bine de 35 de ani de cand se mentine in top, insa putini stiu cum a trecut designerul prin epoca de aur .

Nicolae Ceausescu l-a sunat urgent pe Ilie Nastase. Ce i-a transmis dictatorul la telefon

Datorita performantelor sale istorice, Ilie Nastase a avut onoarea de a sta in preajma unor oameni importanti, reusind sa ii cunoasca si pe oficialii vremurilor de mult apuse. De cand Nasty facea magie pe teren au trecut mai bine de 40 de ani, dar amintirile au ramas. Una dintre ele il are ca personaj principal .

Nicolae Ciuca, ministrul desemnat pentru Aparare, a primit aviz favorabil din partea comisiilor parlamentare

Nicolae Ciuca, ministrul desemnat pentru Aparare, a primit, marti, in cadrul audierilor din Parlament, aviz favorabil din partea comisiilor de Aparare reunite ale Parlamentului,.

AUDIERILE MINISTRILOR PROPUSI PENTRU CABINETUL CITU Nicolae Ciuca, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii

ACTUALIZARE - Ministrul propus al Finantelor: O sa cer premierului Citu un comitet care sa analizeze influenta epidemiei --- * ACTUALIZARE - Nicolae Ciuca a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Apararii Nationale, la fel ca si la precedentele doua audieri, pentru Guvernul Ludovic I si Guvernul Orban II. 14 voturi au fost pentru avizul pozitiv. 6 voturi au fost impotriva avizului pozitiv.

CORONAVIRUS |Lansarea filmului No Time To Die cu James Bond a fost amanata pentru luna noiembrie

Lansarea celui de-al 25-lea film din seria James Bond a foat amanata pentru luna noiembrie, decizia fiind luata in contextul epidemiei de coronavirus. Productia No Time To Die trebuia sa apara pe marile.

FOTO Cum se face accesul auto catre Aeroportul Otopeni dupa ce o intrare din DN1 a fost inchisa pentru lucrarile la trenul spre Gara de Nord

De marti 3 martie accesul auto din DN1 spre Aeroportul Otopeni, din directia Bucuresti, a fost blocat timp de o luna pentru a se efectua lucrarile la pasajul caii ferate spre Gara de Nord. Compania de Drumuri pune la dispozitie o schita care arata modul de desfasurare a traficului pe drumurile de acces catre aeroport si cum pot soferii care vin din Capitala sa ajunga la terminale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )