Libnet.ro
UNICEF

06:30

Medicamentele pentru renuntarea la fumat vor fi din nou compensate, inclusiv plasturii cu nicotina

România Liberă România Liberă,
Medicamentele pentru renuntarea la fumat vor fi din nou compensate, inclusiv plasturii cu nicotina

Cei care doresc sa se lase de fumat ar putea sa isi cumpere compensat plasturi cu nicotina si alte medicamente, Ministerul Sanatatii intentionand sa faca achizitie publica pentru aceste produse, incepand din acest an, potrivit unui proiect pus in dezbatere publica, scrie Mediafax. continuă pe România Liberă

VIDEO - FOTOGALERIE Vot decisiv pentru viitorul Bucurestiului. Consiliul General va discuta din nou, pe 26 ianuarie, proiectul care propune schimbari majore in centrul Capitalei, cu impact urias asupra traficului auto si aspectului orasului

Consiliul General al Municipiului Bucuresti va discuta din nou, pe 26 ianuarie, proiectul care propune reamenajarea unor spatii publice si parcuri din centrul orasului. Proiectul a fost discutat si pe 29 decembrie, insa atunci a fost respins dupa ce mai multi cetateni au cerut acest lucru. Aceste proiecte ar da in sfarsit o fata civilizata acestor spatii publice care in prezent sunt folosite drept imense parcari, insa pentru reamenajare sunt propusi pentru taiere circa 500 de arbori. Proiectantii spun insa ca vor inlocui arborii taiati, o mare parte batrani si degradati, cu arbori noi si la final se va ajunge la un numar mai mare de copaci.

Dosarul Lukoil, trimis din nou in judecata dupa remediere neregularitatilor

Dosarul Lukoil a fost trimis din nou in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel PCA) Ploiesti, dupa ce instanta l-a restituit procurorilor pentru remedierea unor neregularitati care apareau in rechizitoriul initial, informeaza Agerpres.

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, spitalizat din nou

Fostul presedinte israelian Shimon Peres, laureat la Premiului Nobel pentru Pace, a fost internat duminica in spital din cauza unor dureri in piept si a unei artimii, a facut cunoscut o purtatoare de cuvant, citata de AFP.

Michael Buble si Luisana Lopilato au devenit din nou parinti

Surpriza la inceput de an de la Michael Buble si Luisana Lopilato. Cei doi au devenit parinti pentru a doua oara.

inca un urmas regal! Actrita Sophie Winkleman a devenit din nou mamica

Familia regala britanica s-a marit cu inca un membru! Lordul Frederick Windsor si sotia lui, actrita Sophie Winkleman, au devenit parinti pentru a doua oara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )