Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medici din Targoviste, indemnati sa participe la mitingul PSD. Managerul spitalului:Nu am amenintat pe nimeni

Adevărul Adevărul,
Medici din Targoviste, indemnati sa participe la mitingul PSD. Managerul spitalului:Nu am amenintat pe nimeni

Un sms in care apare o recomandare a managerului Spitalului din Targoviste, Claudiu Dumitrescu, catre cadrele medicale, de a participa la mitingul PSD de duminica, a ajuns in spatiul public. Managerul spitalului spune ca discutia a fost una privata, nu in cadrul unei sedinte, iar participarea la miting o vede ca pe un semn de recunostinta pentru cresterile salariale din ultima perioada. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] .

PONTA, DESPRE MITINGUL PSD DE LA TARGOVISTE: Sper sa revedem scenariului din 1989

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, astazi, la Targu-Jiu, despre mitingul anuntat de PSD la Targoviste, ca spera sa revada scenariul din 1989, punctand ca personajele seamana.

Iordache despre protestatarii de la mitingul PSD: Ar trebui sa aflam daca sunt cumva platiti, cine ii plateste, de ce ii plateste / Am vazut ca la anumite manifestari erau plicuri cu droguri pe jos

Deputatul PSD, Florin Iordache a declarat marti, la Parlament, ca este nevoie de implicarea mai multor institutii publice care sa ancheteze modul cum s-au derulat manifestantii anti-PSD. Iordache sustine ca protestatarii au avut un comportament anormal si ca este nevoie sa aflam daca acesti oameni sunt cumva platiti.

Iordache, despre protestatarii de la mitingul PSD: Ar trebui sa aflam cine ii plateste. Am vazut ca la anumite manifestari erau plicuri cu droguri pe jos

Florin Iordache, fost ministru al Justitiei si presedinte al Comisiei pentru legile Justitiei, a declarat, marti, ca este nevoie de implicarea mai multor institutii publice care sa ancheteze modul cum s-au derulat manifestantii anti-PSD si sustine ca protestatarii au avut un comportament anormal.

Subiectele zilei: Mitingul PSD de la Craiova. Cat de puternic este un partid care se prabuseste; Povestea unor copii greu adoptabili; in cautarea lui Gica. Povestea noptii care a socat Suedia. Cum a fost ucis un cersetor roman in Huskvarna

Dosarul tezaurului, disputat de BNR si cei care l-au gasit. Descoperitorii sustin ca se lucreaza sa nu primim compensatii. Banca Nationala le cere sa faca dovada calitatii de proprietari. La inceputul lunii martie. Bucurestenii petrec un concediu in trafic pe an. Dimineata si seara in traficul din Bucuresti inseamna multi nervi si cateva.

Furt iesit din tipare la spitalul din Targoviste

Un furt iesit din tipare a avut loc la spitalul judetean din Targoviste. Un batran de 80 de ani a venit sa-si trateze problemele financiare si nu pe cele de sanatate. Hotul de ocazie a sustras.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2502 seconds )