Libnet.ro
UNICEF

23:15

PONTA, DESPRE MITINGUL PSD DE LA TARGOVISTE: Sper sa revedem scenariului din 1989

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PONTA, DESPRE MITINGUL PSD DE LA TARGOVISTE: Sper sa revedem scenariului din 1989

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a declarat, astazi, la Targu-Jiu, despre mitingul anuntat de PSD la Targoviste, ca spera sa revada scenariul din 1989, punctand ca personajele seamana. continuă pe Ziarul Bursa

Ponta, despre maneaua PSD: Guta e cel mai destept, le ia banii hotilor de politicieni

Nicolae Guta a lansat maneaua PSD, prin care ii indeamna pe romanii care vor sa simta gustul fericirii sa stampileze trandafirii. Victor Ponta si-a adus aminte ca Guta a mai scos o manea, pentru Traian Basescu, in campania din 2009. Presedintele Pro Romania il lauda pe manelist ca le ia banii hotilor de politicieni.

Liviu Dragnea sustine ca el a anulat mitingul PSD. Ce mesaj a transmis

Liviu Dragnea sustine ca el este cel care a decis anularea mitingului PSD care era programat saptamana viitoare, la Romexpo. Liderul social-democrat este de parere ca in ultima saptamana de campanie electorala este mai important ca membrii de partid sa stea in dispozitivele de campanie si sa discute cu oamenii. Dupa ce primarul general al [] .

Orban, despre guvernarea PSD-ALDE: ne-au facut praf si ne baga criza

Aflat in campanie electorala pentru alegerile europarlamentare de pe 26 mai, Ludovic Orban a facut tot mai multe declaratii impotriva guvernarii PSD-ALDE. Mai ales in ultimul an, presedintele PNL a fost foarte vocal cand vine vorba de derapajele guvernarii actuale. De cele mai multe ori, partidul pe care il conduce a votat impotriva initiativelor PSD [] .

Iordache despre protestatarii de la mitingul PSD: Ar trebui sa aflam daca sunt cumva platiti, cine ii plateste, de ce ii plateste / Am vazut ca la anumite manifestari erau plicuri cu droguri pe jos

Deputatul PSD, Florin Iordache a declarat marti, la Parlament, ca este nevoie de implicarea mai multor institutii publice care sa ancheteze modul cum s-au derulat manifestantii anti-PSD. Iordache sustine ca protestatarii au avut un comportament anormal si ca este nevoie sa aflam daca acesti oameni sunt cumva platiti.

Iordache, despre protestatarii de la mitingul PSD: Ar trebui sa aflam cine ii plateste. Am vazut ca la anumite manifestari erau plicuri cu droguri pe jos

Florin Iordache, fost ministru al Justitiei si presedinte al Comisiei pentru legile Justitiei, a declarat, marti, ca este nevoie de implicarea mai multor institutii publice care sa ancheteze modul cum s-au derulat manifestantii anti-PSD si sustine ca protestatarii au avut un comportament anormal.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )