Libnet.ro
UNICEF

08:45

Medicii au confirmat ca boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

B1 B1,
Medicii au confirmat ca boala de care sufera Mihai Bendeac e incurabila! Ce se va intampla de acum inainte cu celebrul actor

Mihai Bendeaca vorbit despre problemele pe care le are si a marturist se confrunta cu depresia, o boala care l-a impins la intrebari si raspunsuri. El a precizat ca, in urma cu 15 ani, a luat o decizie. continuă pe B1

Gata, S-A AFLAT TOTUL: RELATIA dintre Mihai Bendeac si castigatoarea X-Factor, Bella Santiago, iese la iveala!

Bella Santiago, castigatoarea X Factor 2018, are o relatie speciala cu Mihai Bendeac.

Te iubesc de la TESTUL DE SARCINA! Mihai Bendeac si-a puse fanii pe jar: Marturisiri fara perdea, facute pentru prima data!

Mihai Bendeac i-a transmis un mesaj emotionant fratelui sau, Andrei, care a implinit reent 18 ani. Actorul a postat o fotografie cu fratele lui mai mic, iar urarile din partea internautilor nu au intarziat sa.

Mihai Bendeac si Sore, iMPREUNA! Este BOMBA ANULUI in showbiz!

Asta da bomba! Putini stiu ca Mihai Bendeac a format un cuplu cu Sore! Cei doi au fost impreuna putin timp, dupa care au pus punct relatiei. Doar cateva luni a durat relatia celor doi, dupa car.

DEPRESIV si ALCOOLIC: Ce a decis Antena 1 in legatura cu prezenta lui Mihai Bendeac pe post! E FARA PRECEDENT!

Mihai Bendeac si-a surprins toti fanii, postand un mesaj extrem de emotionant pentru parintii sai, care au implinit 37 de ani de casnicie. Actorul a recunoscut ca a fost si este un fiu-problema, insa.

Informatii socante au iesit la iveala, pentru prima data: Stefan Banica jr si Mihai Bendeac au recunoscut totul!

Mihai Bendeac si-a dat seama ca isi doreste foarte mult un copil. Asta dupa ce a avut grija de nepotica Deliei si de copiii concurentilor veniti la X-Factor. in maximum trei ani fac copii! Evident,.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )