Libnet.ro
UNICEF

01:05

MEDICII, DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DONALD TRUMP: Presedintele se simte foarte bine

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MEDICII, DESPRE STAREA DE SANATATE A LUI DONALD TRUMP: Presedintele se simte foarte bine

Medicii de la spitalul militar Walter Reed, unde a fost internat, vineri, presedintele Donald Trump, diagnosticat cu COVID, au anuntat astazi ca seful Casei Albe se simte foarte bine si nu are nevoie de oxigen, avand o saturatie de 96 la suta. continuă pe Ziarul Bursa

Starea de sanatate a lui Donald Trump, infectat cu SARS-CoV-2. Cum se simte presedintele internat in spital (VIDEO)

Medicii de la Spitalul Militar Walter Reed, acolo unde este internat presedintele SUA, infectat cu noul coronavirus. Starea de sanatatea a lui Donald Trump este una buna, presedintele nefiind conectat la aparatele.

Care este starea de sanatate a lui Donald Trump si a sotiei sale. Primul mesaj al Melaniei dupa aflarea rezultatului testului COVID

Melania Trump, Prima Doamna a Americii, a avut si prima reactia dupa confirmarea testului de coronavirus. Aceasta spune ca atat ea, cat si presedintele, testati pozitiv pentru COVID-19, se simt bine si ii roaga pe cetateni sa se asigure ca raman in siguranta.

Informatii de ultima ora despre starea lui Trump. Medicii prezidentiali:Nu este pe oxigen, nu mai are febra si a primit tratament cu anticorpi

Donald Trump, care a fost diagnosticat cu Covid-19, se simte bine, nu are nevoie de oxigen, nu mai are temperatura, poate sa respire, se poate plimba, au declarat, sambata, medicii care ii monitorizeaza starea de sanatate.

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Curg scenariile la Casa Alba daca starea lui Donald Trump se inrautateste. S-a intamplat doar de trei ori

In cazul in care presedintele Donald Trump dezvolta forme severe ale infectiei cu coronavirus si nu isi mai poate indeplini prerogativele, poate fi aplicat ce de-al 25-lea Amendament constitutional, indica analistii scenei politice americane.

Donald Trump ii condamna pe toti adeptii suprematiei rasei albe

Presedintele american, Donald Trump, a declarat joi ca ii condamna pe toti adeptii suprematiei rasei albe, dupa polemica nascuta in urma afirmatiilor sale ambigue din cursul dezbaterii cu adversarul sau democrat, Joe Biden, scrie AFP si News. ro.

Donald Trump ii condamna pe toti adeptii suprematiei rasei albe

Presedintele american, Donald Trump, a declarat joi ca ii condamna pe toti adeptii suprematiei rasei albe, dupa polemica nascuta in urma afirmatiilor sale ambigue din cursul dezbaterii cu adversarul sau democrat, Joe Biden, scrie AFP si News. ro.

VIDEO Donald Trump, spitalizat in urma infectarii cu COVID-19. Care e starea presedintelui

Presedintele Donald Trump va fi transportat, vineri, la Centrul Medical Militar National Walter Reed pentru a fi tratat pentru Covid-19, a declarat secretarul de presa de la Casa Alba.

Irina Tanase, despre starea de sanatate a lui Liviu Dragnea: Trebuie sa i se faca analize mai amanuntite

Irina Tanase, logodnica lui Liviu Dragnea, sustine ca fostul presedinte al PSD s-ar afla intr-o situatie delicata din cauza starii de sanatate. Ce a declarat Irina Tanasedespre starea de sanatate a.

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )