Libnet.ro
UNICEF

14:30

Informatii de ultima ora despre starea lui Trump. Medicii prezidentiali:Nu este pe oxigen, nu mai are febra si a primit tratament cu anticorpi

Adevărul Adevărul,
Informatii de ultima ora despre starea lui Trump. Medicii prezidentiali:Nu este pe oxigen, nu mai are febra si a primit tratament cu anticorpi

Donald Trump, care a fost diagnosticat cu Covid-19, se simte bine, nu are nevoie de oxigen, nu mai are temperatura, poate sa respire, se poate plimba, au declarat, sambata, medicii care ii monitorizeaza starea de sanatate. continuă pe Adevărul

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora pentru Donald Trump. Ce i-a transmis presedintelui SUA

Vineri dimineata, Donald Trump a anuntat pe Twitter ca, atat el, cat si sotia lui Melania Trump, au fost testati pozitiv pentru coronavirus. Presedintele Romaniei i-a trimis un mesaj lui Donald Trump. Klaus Iohannis mesaj de ultima ora pentru Donald Trump Dupa ce Donald Trump a facut public faptul ca atat el, cat si Melania .

Ultima ora! Spitalul Marius Nasta a fost vandalizat de rudele unui pacient mort de COVID-19. Ce traume au suferit pacientii si medicii

In cursul serii de joi, Institutul Marius Nasta a fost atacat de un grup numeros de persoane, rude ale unui pacient decedat de COVID-19. Cei 20 de atacatori au patruns violent in spital, ajungand sa ameninte medicii si pacientii internati in saloane. Agresorii au incercat sa intre pe ferestre Momente ingrozitoare au avut loc joi .

COVID-19 la Casa Alba. Ce spune medicul personal al presedintelui american despre starea lui Donald Trump si a sotiei sale, testati pozitiv cu coronavirus

Presedintele SUA, Donald Trump, si Prima Doamna, Melania Trump, sunt bine si se afla sub supravegherea vigilenta a echipei medicale de la Casa Alba, a anuntat Sean Conley, medicul persoanal al liderului.

Cum iti vor fi manipulate visele. Descoperire de ultima ora a cercetatorilor

Visele sunt gandurile cele mai adanci si semnele cele mai puternice pe care le primeste un om din partea sbconstientului. Ce descoperire au facut specialistii despre vizualizarile oamenilor din timpul somnului? Visele pot fi manipulate! Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor Specialistii de la Institutul de Tehnologie din Massachusetts MIT) au gasit metoda prin care visele pot .

Apare o noua banca in Romania. Anuntul de ultima ora in domeniul bancar

Piata bancara din tara va avea, in cel mai scurt timp, un nou jucator important. Un gigant italian a anuntat ca isi va extinde operatiunile in Romania. Anunt de ultima ora in domeniul bancar Avand sediul principal in Milano, Italia, banca IFIS Spa a anuntat ca a infiintat, pe piata bancara din Romania, o societate .

Cea mai mare rivala a Simonei Halep s-a retras de la Roland Garros! Decizie radicala de ultima ora

Serena Williams a anuntat in urma cu doar cateva minute ca se retrage de la aceasta editie a turneului de la Roland Garros. Sportiva din SUA era programata sa joace in mai putin de o ora, pe arena Philippe Chatrier, impotriva Tsvetanei Pironkova. Jucatoarea din Bulgaria va obtine calificarea in turul 3 al competitiei fara .

ANAF, decizie de ultima ora. Toti romanii trebuie sa afle: ce se intampla cu datoriile

ANAF vine cu o noua decizie in prim-plan pentru cetateni! Ce trebuie sa stie romanii? O noua OUG pentru esalonarea la plata a fost anuntata. Iata decizie oficiala a autoritatilor! ANAF, noua decizie. Ce se intampla cu datoriile? Ministrul Finantelor Publice a declarat ca o ordonanta de urgenta prin care se reglementeaza esalonarea la plata .

Ungurii ne dau vestea proastra, fix in acest moment. Anuntul de ultima ora din Ungaria

Veste proasta din Ungaria! Decizia finala a autoritatilor a surprins pe toata lumea. Ce a hotarat Guvernul maghiar cu privire la restrictiile impotria raspandirii coronavirusului? Decizie oficiala a Guvernului maghiar! Ungaria a prelungit cu o luna masurile restrictive in privinta accesului in tara. Acestea au fost introduse in tara de la 1 septembrie in vederea .

Ultima ora. Gabriela Firea are dovada fraudei la vot. Edilul Capitalei solicita repetarea alegerilor: Noaptea ca hotii!

Rasturnare de situatie in cazul alegerilor locale desfasurate duminica trecuta. Dupa toate acuzatiile aduse de Gabriela Firea si alti primari de sector, minciunile incep sa iasa la lumina. in cursul serii de miercuri au aparut dovezi video care demonstreaza ca alegerile ar fi putut fi fraudate. Imaginile socante inregistrate de camerele de supraveghere La trei .

Ultima ora: ce s-a intamplat cu terenul pe care Simona Halep va intra sa joace! Panica la Roland Garros 2020

Panica la Roland Garros, dupa ce o bubuitura puternica s-a auzit in timpul partidei Stan Wawrinka Dominik Koepfer. Germanul, care se pregatea sa serveasca, s-a oprit si s-a uitat mirat spre adversarul sau si spre arbitru. Toti trei au erau convuzi, dar partida s-a reluat dupa cateva zeci de secunde. Organizatorii au transmis asigurari .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )