Libnet.ro
UNICEF

16:45

Medicii din India au extirpat cea mai mare tumoare din lume

Adevărul Adevărul,
Medicii din India au extirpat cea mai mare tumoare din lume

Chirurgii din orasul indian Mumbai au declarat joi, ca tumoarea celebrala masiva de 1,87 kilograme, pe care au indepartat-o in data de 14 februarie, este cea mai mare tumoare pe creier inregistrata vreodata, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

O echipa de medici a extirpat cea mai mare tumoare pe creier din lume

Chirurgii din orasul indian Mumbai au extirpat o tumoare pe creier de 1,87 kilograme de la un barbat de 31 de ani, aceasta fiind, in opinia specialistilor respectivi, cea mai mare tumoare cerebrala din.

Faze tari:Motivul pentru care oamenii nu au blana ca maimutele;Cazul socant al adolescentului care depune oua ca o pasare;Cea mai mare tumoare pe creier din lume, extirpata de medicii din India

Cea mai mare tumoare pe creier din lume, extirpata de medicii din India. Chirurgii din orasul indian Mumbai au extirpat o tumoare pe creier de 1,87 kilograme. Cazul socant al adolescentului care depune oua ca o pasare. Tatal sau sustine ca in doar doi ani, baiatul sau a facut 20 de oua.

O echipa de arheologi din Mexic a facut o descoperire socanta in cea mai mare pestera inundata din lume. Erau acolo din Era glaciara

Arheologii care exploreaza cea mai mare pestera inundata din lume, aflata in Mexic, au gasit ramasite umane datand din urma cu cel putin 9. 000 de ani si oase apartinand unor animale care au trait pe.

[P] Primul Global Legal Hackathon romanesc, parte din cea mai mare miscare internationala de inovare tehnologica in mediul juridic

Casele de avocatura Hristescu Partners si Bulboaca Asociatii au adus pentru prima oara in Romania Global Legal Hackathon, un eveniment dedicat specialistilor in IT si profesionistilor din domeniul juridic care vor sa contribuie la dezvoltarea acestui mediu la nivel global. Este un prim demers extrem de valoros prin care cele doua echipe de specialisti, alaturi de un numar impresionant de parteneri si sustinatori, isi doresc sa deschida orizonturile pentru schimbare si modernizare intr-o industrie care este in permanenta cautare de solutii noi la provocari din ce in ce mai complexe ale lumii contemporane.

JOCURILE OLIMPICE DE IARNA 2018. Anuntul facut de cea mai mare schioare a lumii la PyeongChang

Americanca Lindsey Vonn, marea vedeta a schiului alpin feminin, si-a incheiat joi participarea la Jocurile Olimpice de iarna 2018, insa anunta ca nu se va retrage din acti.

Alegeri Cehia: Cea mai mare actiune de dezinformare din istoria tarii (VIDEO)

O noua tara a cazut victima propagandei si dezinformarii distribuite chiar in campania pentru alegerile prezidentiale. Recentele alegeri prezidentiale din Republica Ceha, in care presedintele pro-rus Milos.

Cum a ajuns cea mai mare companie de constructii navale din Romania sa importe muncitori din Vietnam

Dupa ce a incercat sa angajeze ucenici pe care sa-i califice la locul de munca si dupa ce a facut recrutari inclusiv in mediul rural, santierul naval Damen din Galati a ajuns sa se orienteze catre piata muncii din Asia.

Cum arata Novaya Zemlya, locul in care a avut loc cea mai mare explozie atomica produsa pe Terra

La prima vedere, peisajul steril al Novaya Zemlya, Lumea noua in traducere din rusa, nu pare sa fie un loc unde s-a intamplat vreodata ceva interesant. Asta doar la prima vedere, deoarece aici, in data.

India, cea mai mare frauda bancara din istorie a pus pe jar autoritatile. Reputat afacerist,implicat

O filiala a Bancii Nationale Punjab este anchetata pentru o frauda de 1,8 miliarde de dolari, in ace.

Care este cea mai mare slabiciune a fiecarei zodii. Ce trebuie sa stii despre tine

Fie ca vorbim de mancarea de la fast-food, tigari sau dulciuri, fiecare persoana are un anumit viciu. insa slabiciunile care alimenteaza aceste vicii reprezinta adevarata problema. Iar daca iti este.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )