Libnet.ro
UNICEF

08:46

Medicii din linia intai, siderati de noua lege a carantinei: Suntem medici, nu politisti, nici magistrati sa putem decide privarea de libertate

Adevărul Adevărul,
Medicii din linia intai, siderati de noua lege a carantinei: Suntem medici, nu politisti, nici magistrati sa putem decide privarea de libertate

Cinci medici de renume din Romania au transmis o scrisoare in care condamnanoua lege privind carantinarea si izolarea, aflata in Parlament pentru vot final. Medicii Livia Davidescu, Manuela Predila, Alina Martau, Bogdan Lazescu si Albert Claudiu cer interventiaColegiului National al Medicilor pentru luarea unei pozitii oficiale cu privire la noua lege care ii pune pe medici in pozitia de a decide privarea pacientilor de libertate si de bunuri. continuă pe Adevărul

Medicii din linia intai, cu demisiile pe masa:Intri dimineata in spital si mai iesi a doua zi la pranz

In contextul in care Romania a inregistrat un record de noi cazuri de imbolnaviri de COVID in spitalele din tara, medicii aflati in prima linie ameninta cu demisiile invocand epuizarea fizica si lipsa unor protocoale sigure care sa-i protejeze in fata noului virus.

Nu exista pacient asimptomatic: cel mai crunt avertisment al unui medic roman din linia intai

Florin Rosu este medic ATI si seful sectiei de Terapie Intensiva a Spitalului de Boli Infectioase Sfanta Parascheva din Iasi. intr-un interviu acordat celor de la Hotnews, a explicat cum.

Ambulantierii, in prag de protest pe tema sporurilor Covid. Tocmai cei din linia intai nu primesc stimulente de risc

Personalul din serviciile de ambulanta este pregatit sa reactioneze prin actiuni de protest la nivel national in urma gestului Guvernului de a contesta la Curtea Constitutionala legea pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 642020, potrivit unui comunicat remis joi de Federatia Nationala Sindicala Ambulanta din Romania FNSAR).

Nereguli in noua lege a pandemiei. Preventie sau puscarie medicala? Fost Avocat al Poporului: Este o mizerie de lege

Mihai Gadea sustine ca noua lege a pandemiei incalca drepturi si libertati fundamentale si ca ar putea fi vorba despre o puscarie medicala. Carantinarea persoanelor si a bunurilor incalca, de asemenea, decizii ale Curtii Constitutionale in numele preventiei. Un fost judecator al CCR si un fost Avocat al Poporului au desfiintat legea: Este o mizerie de lege.

Lovitura pentru romani. Mihai Gadea desfiinteaza noua lege a pandemiei: Se instaureaza puscaria medicala?

Noua lege a pandemiei starneste un scandal monstru! in baza legii te pot baga in carantina si daca esti doar suspect de boala, nu neaparat bolnav. iti pot lua telefonul si alte bunuri pe motiv ca sunt surse de raspandire a bolii. Se instaureaza puscaria medicala?.

Noua lege privind carantina si izolarea, amanata in Senat

Senatorii amana o decizie in privinta proiectului de lege privind carantina si izolarea, initiat de guvern si adoptat cu modificari de deputati. Votul fusese anuntat pentru sambata, insa senatorii juristi au decis ca acesta sa fie amanat pentru luni.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )