Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lovitura pentru romani. Mihai Gadea desfiinteaza noua lege a pandemiei: Se instaureaza puscaria medicala?

Antena3 Antena3,
Lovitura pentru romani. Mihai Gadea desfiinteaza noua lege a pandemiei: Se instaureaza puscaria medicala?

Noua lege a pandemiei starneste un scandal monstru! in baza legii te pot baga in carantina si daca esti doar suspect de boala, nu neaparat bolnav. iti pot lua telefonul si alte bunuri pe motiv ca sunt surse de raspandire a bolii. Se instaureaza puscaria medicala?. continuă pe Antena3

Nereguli in noua lege a pandemiei. Preventie sau puscarie medicala? Fost Avocat al Poporului: Este o mizerie de lege

Mihai Gadea sustine ca noua lege a pandemiei incalca drepturi si libertati fundamentale si ca ar putea fi vorba despre o puscarie medicala. Carantinarea persoanelor si a bunurilor incalca, de asemenea, decizii ale Curtii Constitutionale in numele preventiei. Un fost judecator al CCR si un fost Avocat al Poporului au desfiintat legea: Este o mizerie de lege.

Bomba serii, Mihai Gadea, filmare in cuibul miliardarilor

Mihai Gadea a prezentat, duminica, la Sinteza zilei, imagini exclusive cu vilele luxoase de la Snagov. Mihai Gadea a navigat impreuna cu jurnalistul Sorin Rosca Stanescu pe lacul Snagov, pentru a comenta vilele unora dintre cei mai bogati oameni din Romania.

Cea mai mare surpriza din televiziune! Mihai Gadea, oferta pentru Selly! Vine celebrul vlogger la Antena3?

Selly, pe numele sau Andrei Selaru, este cea mai mare celebritate din generatia sa. Tanarul vlogger are peste 627. 000de vizualizari pe canalul sau de Youtube, iar recent a intrat in oprobiul anumitor specialisti din educatie dupa ce a dezvaluit intr-un material ca sistemul de invatamant din Romania nu ii pregateste pe tineri pentru viata. Selly a fost invitatul lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei.

Guvenul discuta luni noua lege privind carantina si izolarea. Votul, la mana Parlamentului

Guvernul se reuneste luni de la ora 12. 00 pentru a discuta despre proiectul de lege care pune in acord textele normative referitoare la carantina, izolare si internarea obligatorie cu recomandarile de la Curtea Constitutionala.

BOGDAN AURESCU: Sunt opt state din UE care au introdus masuri de restrictionare pentru romani

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a anuntat ca sunt opt state din Uniunea Europeaa care au introdus masuri de restrictionare pentru cetatenii romanii, dand ca exemplu Lituania, care recomanda autoizolarea pentru 14 zile sau Slovacia care cere un test negativ pentru a permite intrarea in tara, apoi o perioada de cinci zile de autoizolare, iar apoi facut inca un test care este negativ permite calatoria prin tara. Aurescu a mai spus ca nu au fost multi cetateni romani cu probleme in strainatate care au cerut asistenta consulara si au fost cazuri cand misiunile diplomatice s-au autosesizat.

Marea Britanie se pregateste sa inchida granitele pentru romani? Planul secret al guvernului britanic

Presa britanica a dezvaluit, inainte de pandemie, planul secret al guvernului britanic: granitele UK ar putea fi inchise pentru o mare parte din romani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )