Libnet.ro
UNICEF

10:00

Medicii din Spitalul Judetean Buzau care ingrijesc pacientii bolnavi de COVID-19 primesc ajutoare

Adevărul Adevărul,
Medicii din Spitalul Judetean Buzau care ingrijesc pacientii bolnavi de COVID-19 primesc ajutoare

Departamentul pentru Situatii de Urgenta a semnat primele ordine de repartizare a studentilor voluntari in diferite spitale din tara. Astfel, 13 medici rezidenti vor lucra, de luna viitoare, in sectiile Spitalului Judetean, in care sunt tratati pacientii infectati cu virusul SARS-CoV-2. continuă pe Adevărul

Buzaul va avea o noua Unitate de Primiri Urgente la Spitalul Judetean

Realizarea unei noi Unitati de Primiri Urgente la Spitalul Judetean din municipiul Buzau este un proiect la care autoritatile din Buzau lucreaza deja de mai bine de trei ani si dupa ce s-au facut planuri doar pe hartie, s-au reactualizat documente, s-a organizat o prima licitatie si s-au semnat contracte, realizarea celei mai mari investitii din domeniul medical, din judet, a intrat in linie dreapta.

Scandal la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti: Rudele unui pacient au aruncat cu pietre in ambulanta

Un scandal a fost provocat, duminica seara, la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti de catre rude ale unui pacient de 54 de ani, situatia fiind aplanata prin interventia jandarmilor si a trupelor speciale care au intocmit dosar penal pentru ca o persoana a avariat o ambulanta cu o piatra aruncata.

Altex va dota integral, cu aparatura medicala de ultima generatie, sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean Piatra Neamt

Altex va dota integral, cu aparatura de ultima generatie, sectia de Terapie Intensiva de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt, distrusa de un incendiu izbucnit pe 14 noiembrie. Retailer-ul va acoperi integral co.

Se schimba mastile de protectie din Romania: cum stii care sunt alea bune

Multe dintre mastile care se comercializeaza in Romania nu te protejeaza de infectiile cu coronavirus. Nu sunt conforme cu standarde internationale stabilite pentru astfel de echipamente.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )