Libnet.ro
UNICEF

13:45

Da, medicii au facut anuntul trist: Boala lui Mihai Bendeac e incurabila... Cum a reactionat actorul...

B1 B1,
Da, medicii au facut anuntul trist: Boala lui Mihai Bendeac e incurabila... Cum a reactionat actorul...

Boala de care sufera Mihai Bendeac. Actorul a vorbit pentru prima data despre problemele pe care le are, dar si despre decizia luata in urma cu 15 ani, aceea de a renunta la religia ortodoxa. Mihai Bendeac se. continuă pe B1

E ca si mort... Din pacate, Oana Lis a facut anuntul trist: Da, este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Desi Oana Lis a promis ca-i va fi alaturi sotului sau la bine si la rau, se pare ca vedeta se comporta de parca el nu ar exista. Potrivit celor mai noi informatii aparute in lumea mondena, sotia lui.

Totul s-a sfarsit... Din pacate este vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis tocmai a facut anuntul trist...

Viorel Lis are probleme de sanatate tot mai grave, fostului primar al Bucurestiului fiindu-i foarte greu sa articuleze cuvintele si merge greoi. Lis a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un.

Din pacate, totul e adevarat... Oana Lis tocmai a facut anuntul trist: Este vorba de fostul primar Viorel Lis...

Viorel Lis a trecut prin clipe grele la inceputul acestui an, atunci cand a suferit un accident vascular cerebral. in acele momente, alaturi de fostul edil al Capitalei a fost in permanenta sotia lui,.

Te iubesc de la TESTUL de SARCINA! Mihai Bendeac si-a pus fanii pe jar: MARTURISIRI FARA PERDEA, facute in premiera!

Fratele lui Mihai Bendeac a implinit recent 18 ani. Cu aceasta ocazie, cunoscutul actor a publicat o fotografie cu fratele sau mai mic, precum si o urare pentru acesta, iar urarile au curs lant. Sa fii.

Mihai Bendeac e in LACRIMI, clipe CUMPLITE pentru celebrul actor: MORT si pe cale de a...

Actorul Mihai Bendeac a trecut prin clipe cumplite in timpul calatoriei facute in tara in caravana X Factor. El a povestit ca a salvat de la moarte un catel, care se afla pe un pod, la o inaltime foarte.

Ministrul Apararii a facut ANUNTUL: Ce se intampla cu reintroducerea STAGIULUI MILITAR OBLIGATORIU. Milioane de romani sunt AFECTATI!

Ministrul Apararii Nationale, Mihai Fifor, a vorbit despre reintroducerea stagiului militar obligatoriu in Romania. Oficialul guvernamental a afirmat ca in prezent nu se discuta despre aceasta.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )