Libnet.ro
UNICEF

14:30

Da, e adevarat: Medicii au facut anuntul trist despre boala de care sufera Mihai Bendeac! E incurabila... Nu se mai poate face nimic...

B1 B1,
Da, e adevarat: Medicii au facut anuntul trist despre boala de care sufera Mihai Bendeac! E incurabila... Nu se mai poate face nimic...

Mihai Bendeaca recunoscut ca sufera de depresie. Si nu de curand, ci de o viata, dupa cum actorul a dezvaluit pe pagina sa de socializare. De asemenea, actorul a precizat ca a avut problema asta de. continuă pe B1

Medicii au facut anuntul trist: Din pacate este vorba de indragitul artist Fuego...

Fuego a dezvaluit ca are probleme cu inima, suferind de aceleasi probleme de sanatate cu care s-a confruntat si tatal sau. Din pacate il mostenesc pe tata, din acest punct de vedere: tensiune,.

Anuntul trist tocmai a fost facut: A MURIT! Din pacate, e vorba de unul dintre cei mai iubiti artisti... (FOTO)

Actorul canadian Daniel Pilon, cunoscut pentru rolul sau din serialul Dallas, s-a stins din viata la varsta de 77 de ani. Anuntul a fost facut de familia sa, care a dezvaluit ca acesta a murit in urma unei.

Din pacate, anuntul trist a fost facut: Este vorba de cel mai iubit concurent de la Exatlon...

Fanii lui Ionut de la Exalton asteptau cu sufletul la gura cununia religioasa a acestuia, cu Nella, insa, se pare ca lucrurile nu sunt tocmai roz in relatia lor si potrivit unui mesaj facut public pe.

Robbie Williams, despre boala de care sufera: Ceva lipseste in mine, am lacune mari

Robbie Williams a explicat recent faptul ca ar putea suferi de sindromul Asperger, o forma de autism, iar in capul lui se da o munca destul de grea. Ceva lipseste in mine, am lacune mari.

incepe RAZBOIUL TOTAL! Armata SUA a facut anuntul! Urmatoarea TINTA va fi...

Americanii se pregatesc pentru posibile conflicte milidtare care vor avea loc in reteaua subterana a marilor metropole! in acest sens, armata cheltuieste peste o jumatate de miliard de dolari pentru a fi gata de.

Gabriela Cristea a facut anuntul neasteptat in direct! Ce surpriza!

Gabriela Cristea a facut un anunt neasteptat la inceputul emisiunii Te iubesc de nu te vezi. Telespectatorii Antenei Stars au primit vestea cea mare, ieri, direct de la prezentatoarea.

Descoperire uluitoare despre diabet. Care este una dintre cauze

Un caz de diabet din sapte este provocat de poluare la nivel mondial, sunt de parere cercetatori americani care au publicat sambata un studiu preluat de AFP. Poluarea a contribuit la aparitia a 3,2.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )