Libnet.ro
UNICEF

16:00

Medicii de familie protesteaza joi in toata tara

Adevărul Adevărul,
Medicii de familie protesteaza joi in toata tara

Medicii de familie si asociatiile de pacienti, reuniti in Coalitia Solidari pentru Sanatate, organizeaza joi, incepand cu ora 11. 00, proteste in toata tara. Motivul? Faptul ca medicina de familie este prost finantata desi medicii de familie sunt cei la care pacientii ajung inainte de a merge in ambulatoriile spitalelor sau in policlinici. continuă pe Adevărul

Medicii de familie protesteaza joi in toata tara. Calendarul protestelor

Medicii de familie si asociatiile de pacienti, reuniti in Coalitia Solidari pentru Sanatate, protesteaza joi, incepand cu ora 11. 00, in toata tara. Motivul? Faptul ca medicina de familie este prost finantata desi medicii de familie sunt cei la care pacientii ajung inainte de a merge in ambulatoriile spitalelor sau in policlinici.

Medicii de familie protesteaza joi in toata tara: Cabinetele nu sunt rentabile.Medicii aleg sa isi vanda afacerea si sa emigreze

Medicii de familie si asociatiile de pacienti, reuniti in Coalitia Solidari pentru Sanatate, organizeaza joi proteste fata de faptul ca medicina de familie a ajuns Cenusareasa specialitatilor medicale, sumele alocate pentru finantarea acesteia fiind tot mai mici de la an la an. Prin urmare, tot mai multi medici de familie aleg sa isi inchida cabinetele, arata medicul Rodica Tanasescu, sefa Societatii Nationale de Medicina de Familie.

Nu trebuie sa intrati in panica! Ce se intampla astazi de la ora 10:00 in toata tara. Avertizarile curg lant

Seria exercitiilor de alarmare a populatiei din Romania continua. Inspectoratele pentru Situatii de Urgenta din toata tara vor efectua un exercitiu miercuri. Nu intrati in panica daca auziti u.

Vreme rece in toata tara. Peste 20 de judete, sub avertizare cod galben de vant puternic

Peste 20 de judete se mai afla si marti sub avertizare cod galben de vant puternic, iar la munte va fi viscol. Meteorologii spun ca vremea va deveni rece in toata tara. Pana marti la.

Protest. Medicii de familie ies in strada, nemultumiti de subfinantarea sistemului de asistenta medicala primara

Medicii de familie avertizeaza, prin proteste, ca sistemul de asistenta medicala primara este in colaps. Noi actiuni de protest au loc joi, 2 noiembrie, in toata tara, prin care se doreste atragerea atentiei guvernantilor cu privire la situatia de criza majora prelungita in care se afla acest segment de ingrijire a pacientilor.

Revolta in Bucuresti si in toata tara. PROTESTE MASIVE in Capitala si in alte zeci de orase din Romania

Mai multe asociatii de medici si pacienti au anuntat ca au format o coalitiei care urmeaza sa organizeaze pichietari atat in Bucuresti, cat si in tara, urmand ca dupa aceste pr.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )