Libnet.ro
UNICEF

16:45

Revolta in Bucuresti si in toata tara. PROTESTE MASIVE in Capitala si in alte zeci de orase din Romania

B1 B1,
Revolta in Bucuresti si in toata tara. PROTESTE MASIVE in Capitala si in alte zeci de orase din Romania

Mai multe asociatii de medici si pacienti au anuntat ca au format o coalitiei care urmeaza sa organizeaze pichietari atat in Bucuresti, cat si in tara, urmand ca dupa aceste pr. continuă pe B1

Revolta! PROTESTE MASIVE in Capitala si in alte zeci de orase din Romania

Mai multe asociatii de medici si pacienti au anuntat ca au format o coalitiei care urmeaza sa organizeaze pichietari atat in Bucuresti, cat si in tara, urmand ca dupa aceste pr.

Avertizarile de vreme severa pentru toata tara, in vigoare de astazi de la ora 10.00 - vant puternic si temperaturi scazute, ninsori si viscol la munte

Avertizarile meteorologice de vreme severa intra in vigoare duminica dimineata si vor fi valabile pana luni noapte, interval in care va fi vant puternic, iar vremea se va raci in toata tara, in timp ce in vestul, centrul si nordul tarii vor fi ploi pe arii extinse. De asemenea, va ninge in toate zonele montane si va fi viscol, informeaza News. ro.

INFORMARE meteo. Lapovita, ninsoare, vant puternic si strat de zapada considerabil in toata tara

INFORMARE meteo. Lapovita, ninsoare, cant puternic si strat de zapada considerabil in toata tara. Meteorologii anunta intensificari ale vantului, precipitatii sub forma la lapovita.

Cod portocaliu de ninsori viscolite la munte si Cod galben de vant, ploi si temperaturi scazute in toata tara

Meteorologii au emis sambata o avertizare de Cod portocaliu in zonele montane, unde va ninge viscolit, si o avertizare de Cod galben valabila in toate regiunile din tara, Administratia Nationala de Meteorologie anuntand vant intens, disconfort termic si precipitatii mixte, pana luni seara. Codul portocaliu si Codul galben vor intra in vigoare duminica, pe 29 octombrie, la ora 10.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2445 seconds )