Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicii rezidenti: Avem nevoie de masti, manusi, substante biocide si costume de protectie

Hotnews Hotnews,
 Medicii rezidenti: Avem nevoie de masti, manusi, substante biocide si costume de protectie

Reprezentantii medicilor rezidenti din Romania solicita ministrului Sanatatii sa creasca masurile de protectie a personalul medical implicat in mobilizarea nationala impotriva COVID-19. Este nevoie de masti, manusi, de substante dezinfectante, substante biocide, si de costume de protectie. Un medic care nu are suficiente metode de protectie asigurate in interactiunea cu pacientul poate fi un vector de transmitere mult mai grav decat o persoana din populatia generala, a declarat, pentru RFI, dr. Ioan Mirea, presedintele Societatii Multidisciplinare a Medicilor Rezidenti. continuă pe Hotnews

Primaria Chisinau va deschide conturi bancare pentru donatii. Banii vor fi directionati pentru procurarea de masti, manusi si dezinfectanti

Primarul Ion Ceban a anuntat ca Primaria Chisinau va deschide conturi bancare pentru donatii. Edilul a precizat ca banii vor fi directionati pentru procurarea de masti, manusi si dezinfectanti.

Medicii rezidenti din Romania, semnal de alarma

Societatea Multidisciplinara a Medicilor Rezidenti SMMR) a transmis ministrului Sanatatii Victor Costache o solicitare pentru cresterea masurilor de protectie a personalul medical, inclusiv a medicilor rezidenti, implicati in mobilizarea nationala impotriva COVID-19.

Tudor Ciuhodaru: Avem nevoie urgent de un Plan B! Balbele Guvernului au lasat bombe biologice pe strada!

Tudor Ciuhodaru trage un semnal de alarma. El sustine ca este nevoie urgent de un Plan B al autoritatilor, iar balbele Guvernului au lasat pe strada adevarate bombe biologice.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )