Libnet.ro
UNICEF

16:30

Vaccin pentru coronavirus. Oficialii din China tocmai au facut anuntul oficial

Playtech Playtech,
Vaccin pentru coronavirus. Oficialii din China tocmai au facut anuntul oficial

Virusul, care a imbolnavit cel putin 59 de persoane, nu pare sa se transmita cu usurinta la oameni. Este vorba despre un coronavirus, descoperit de specialistii chinezi, zilele acestea. Autoritatile romane au intrat in alerta! Vaccin pentru coronavirus China este in carantina, lucru care a inceput sa sperie pe toata lumea. Virusul se raspandeste extrem . continuă pe Playtech

Bursele din China au cea mai slaba zi din ultimele opt luni, pe fondul epidemiei cu coronavirus

Bursele din China au cea mai grea zi din ultimele opt luni, pe masura ce coronavirusul se raspandeste in toata tara, determinand oficialii sa inchida Wuhan, orasul central chinez de unde isi are originea, scrie Mediafax. Indicele Shanghai Composite din China a scazut joi dupa-amiaza cu aproape 3,2%, accelerand scaderile anterioare. Este cea mai importanta scadere procentuala a unui indice din mai anul trecut, cand presedintele Donald Trump a amenintat cu noi tarife vamale China.

Romania nu a inregistrat niciun caz de infectie cu noul coronavirus Masuri speciale pentru ansamblul folcloric din Mioveni, care revine din China marti, pe Otopeni

Pana in prezent Romania nu a inregistrat niciun caz de infectie cu noul coronavirus din China, toate alertele - Cluj, Timisoara, Constanta si Bucuresti - fiind infirmate, precizeaza Ministerul Sanatatii, intr-un comunicat in care detaliaza masurile care s-au luat de autoritatile romane in fata acestei epidemii. in cazul in care Romania va inregistra cazuri suspecte, acestea vor fi dirijate initial catre Institutul Matei Bals, unde vor fi izolate.

Noul coronavirus din China: Gravitatea epidemiei depinde de mai multe necunoscute Care sunt simptomele, cat de contagioasa e boala si cum te poti proteja

Care este gradul de pericol al noului coronavirus? Ce simptome provoaca? Care este nivelul de transmisie intre oameni? in fiecare zi aflam putin mai mult despre epidemia pornita din China, dar numeroase necunoscute nu permit inca determinarea gradului de gravitate la scara mondiala, scrie AFP.

Organizatia Mondiala a Sanatatii: Noul coronavirus din China nu reprezinta inca o urgenta de sanatate globala

Noul coronavirus din China nu reprezinta inca o urgenta de sanatate globala, a decis Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) in a doua zi a reuniunii sale de urgenta. Asta dupa ce la discutiile de.

Care este adevarata sursa a virusului mortal din China. Nu carnea de sarpe provoaca coronavirusul

Au fost formulate noi ipoteze cu privire la adevarata sursa a virusului mortal din China. Pana in prezent au fost confirmate foarte multe decese, si cazurile de imbolnavire continua, la nivelul altor tari. Epidemia de coronavirus ar fi izbucnit din provincia chineza Wuhan, fiind posibila odata cu consumul de carne de sarpe. A fost o .

Virusul ucigas din China ar fi aparut dupa ce oamenii au mancat supa de liliac - VIDEO

Una dintre posibilele cauze ale aparitiei virusului cu coroana coronavirus), care a ucis deja 26 de oameni, este faptul ca in unele zone din China s-ar consuma supa de liliac, un preparat popular in orasul Wuhan.

PSD cere masuri de la Guvern pentru preintampinarea raspandirii coronavirusului din China

PSD solicita Ministerului Sanatatii si Guvernului sa ia masurile necesare pentru preintampinarea raspandirii coronavirusului din China, inclusiv prin campanii de informare a populatiei privind masurile de protectie si prevenire.

Ce inseamna anul Sobolanului in Horoscopul chinezesc. Semnele din China pentru 2020

Vine un An Nou Chinezesc, si anume Anul Sobolanului de Metal, iar ajunul intrarii in el este marcat vineri, 25 ianuarie, cand ia final Anul Porcului de Pamant. Specialistii sunt de parere ca anul 2020 este unul carcat de succes, Sobolanul fiind asociat cu protectia si prosperitatea. Este un an al noilor inceputuri, al noilor .

Sectorul calatoriilor si turismului din China resimte impactul epidemiei de pneumonie virala

Sectorul calatoriilor si turismului din China resimte impactul epidemiei de pneumonie virala, care a provocat moartea a 42 de oameni, din cauza restrictiilor impuse de autoritati si a anularii rezervarilor pentru zboruri si cazari, relateaza BBC.

Nature - De ce carnea de sarpe nu este sursa virusului mortal din China

Un articol publicat de revista Nature pune la indoiala faptul ca noul virus mortal din China ar fi f.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )