Libnet.ro
UNICEF

01:05

Medicover colecteaza 120 milioane euro prin Inaugural Schuldschein

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Medicover colecteaza 120 milioane euro prin Inaugural Schuldschein

Medicover AB a plasat cu succes prima sa emisiune Schuldschein, instrument de finantare a unei afaceri, de tipul obligatiunilor, in valoare totala de 120 milioane euro, se anunta intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Cluj: O firma IT a luat 7,5 milioane Euro prin Planul Juncker sa faca tehnologii de inteligenta artificiala pentru restaurante

O firma IT deschisa de un american la Cluj a obtinut un imprumut de 7,5 milioane de euro de la Banca Europeana pentru Investitii BEI), prin asa-numitul Plan Juncker, pentru a crea tehnologii software si hardware, bazate si pe inteligenta artificiala AI), care sa fie folosite de restaurante sa-si gestioneze deseurile alimentare.

Rezervele valutare administrate de BNR au scazut cu 196 milioane euro in septembrie

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat ca rezervele valutare administrate de banca centrala erau, in 30 septembrie, de 35,423 miliarde euro, cu 196 milioane euro mai mici decat in 31 august.

Investitii de aproape 300 de milioane de euro din fonduri europene in retele de apa si canalizare din judetul Buzau

Compania de Apa Buzau va investi in retele de apa si canalizare fonduri europene in valoare de aproximativ 300 de milioane de euro, prin Proiectul Regional de Dezvoltare a Infrastructurii de Apa si Apa Uzata 2014-2020.

Transelectrica a obtinut o finantare europeana de 33 milioane euro pentru construirea unei linii de inalta tensiune

Transelectrica a semnat joi un contract de finantare pentru constructia Liniei Electrice Aeriene 400 kV Gutinas Smardan, in valoare de 33,43 milioane de euro. Valoarea totala a investitiei este de 56,76 milioane de euro.

LANSAT IERI, Doraly Retail Park, investitie estimata la 6 milioane euro

JYSK - primul magazin deschis in cadrul Doraly Retail Park Doraly, unul dintre cele mai mari parcuri comerciale din tara, cu spatii dedicate comertului angro si Cash and Carry, a deschis ieri Doraly Retail Park, un proiect de 10. 000 mp des-tinat unui mix de produse care vin sa extinda gama deja existenta. Investitiile in Doraly Retail Park sunt estimate la circa 6 milioane de euro.

Factura cu penalitati de 8,5 milioane euro trimisa de Ministerul Apararii pentru transportoare Piranha V nelivrate

Ministerul Apararii a emis o factura de penalitati in valoare de 8,5 milioane de euro producatorului de transportoare Piranha V, General Dynamics, pentru intarzierea livrarii, a declarat, pentru Mediafax, ministrul Gabriel Les. Primele transportoare ar fi trebuit livrate in februarie 2019.

One United Properties investeste 220 milioane euro in noi cladiri de birouri

in urmatorii 10 ani, piata imobiliara se va indrepta catre spatii de birouri si rezidentiale One United Properties, companie cu capital romanesc, are in plan investitii de 220 de milioane de euro pentru urmatorii trei ani in proiecte de spatii de birouri care vor cumula 150. 000 mp.

PENTRU CONTINUAREA INVESTITIILOR, IN URMATORII ANI, EximBank si Agricost au incheiat un acord de finantare de 28,8 milioane euro

EximBank si compania Agricost SA au incheiat un acord de finantare in valoare totala de 28,8 milioane de euro, facilitatea avand ca destinatie continuarea inves-titiilor societatii pentru urmatorii ani, a anuntat, ieri, printr-un comunicat institutia bancara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )