Libnet.ro
UNICEF

19:15

Medicul Adrian Marinescu, despre primul roman vaccinat impotriva COVID: Va fi si o surpriza

B1 B1,
Medicul Adrian Marinescu, despre primul roman vaccinat impotriva COVID: Va fi si o surpriza

Medicul Adrian Marinescu, de la Institutul Matei Bals din Capitala, a declarat, la Digi 24,ca este unul dintre medicii care vor fi vaccinati pe 27 decembrie. Legat deprimul romanvaccinat, el a. continuă pe B1

Medicul Adrian Streinu Cercel a demisionat. Ce se intampla la Institutul Matei Bals

Stirea acestei dimineti este ca Adrian Streinu Cercel a renuntat la functia pe care o detinea la Institutul Matei Bals. Conform informatiilor date de Stirile PRO TV, celebrul medic, Adrian Streinu Cercel a demisionat in aceasta dimineata din functia de manager al Institului Matei Bals. Decizia vine ca urmare a noii functii, cea de senator .

Medicul Adrian Streinu Cercel a demisionat din functia de director al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals

Medicul Adrian Streinu Cercel si-a dat demisia din functia de director al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, joi dimineata. Acesta urmeaza sa ocupeun post de parlamentar in Senatul.

VIDEO Dr. Fauci, consilierul lui Trump si Biden, s-a vaccinat impotriva Covid

Imunologul american Anthony Fauci, o persoana foarte respectata in Statele Unite si numit consilier pe Covid-19 de catre viitorul presedinte Joe Biden, dupa ce a fost deja membru al celulei de criza sub Donald Trump, a fost vaccinat marti impotriva coronavirusului, potrivit AFP.

Epidemiologul Anthony Fauci a fost vaccinat impotriva COVID

Anthony Fauci, cel mai cunoscut epidemiolog american si director al Institutului National de Sanatate din Statele Unite s-a vaccinat anti-COVID. Si nu oricum. La fel ca presedintele ales Joe Biden, Fauci a fost inoculat cu prima doza de ser antiviral in fata camerelor de filmat, relateaza Digi24.

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )