Libnet.ro
UNICEF

11:00

Medicul Adrian Streinu-Cercel: Al doilea val al pandemiei va veni oricum Potrivit studiilor dacarelaxam cu un cuantum de 30% mai intindem epidemia cu inca 140 de zile

B1 B1,
Medicul Adrian Streinu-Cercel: Al doilea val al pandemiei va veni oricum Potrivit studiilor dacarelaxam cu un cuantum de 30% mai intindem epidemia cu inca 140 de zile

Medicul Adrian Streinu-Cercel s-a declarat sceptic cu privire la faptul ca Romania va scapa de pandemia de COVID-19 pana in aceasta vara asa cum se arata in unele studii statistice. De asemenea, acesta a. continuă pe B1

Orban: 200 de ventilatoare vin din SUA ca urmare a discutiei intre Trump si Iohannis. Daca va veni al doilea val, trebuie sa ne prinda foarte bine pregatiti

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni seara, ca Romania va primi 200 de ventilatoare pentru sectiile de Terapie Intensiva, in urma discutiei pe care presedintele Klaus Iohannis a avut-o cu presedintele Donald Trump. Orban spune ca se fac in continuare pregatiri, in eventualitatea unui al doilea val al pandemiei.

Der Spiegel: De ce se tem cercetatorii de un al doilea val de Covid-19?

Restrictiile stricte ale Germaniei in privinta contactului dintre oameni nu au infrant virusul - ele doar au obtinut mai mult timp pentru tara. Epidemiologii considera ca va veni un al doilea val, scrie Der Spiegel, citat de Rador. Este ceea ce s-a intamplat si acum un secol in cazul Gripei Spaniole. Dupa un prim val, infectia letala s-a intors toamna in numeroase orase, coplesindu-le cu acest al doilea atac. Coronavirus: Semne de degradare in Germania, dupa masurile de relaxare din 20 aprilie.

Prof. Streinu Cercel: Asa vom amana al doilea val de coronavirus

Prof. Adrian Streinu-Cercel a vorbit despre masurile importante pe care va trebui sa le luam pentru a ne proteja de un al doilea val.

Franta se indreapta catre o iesire prudenta din izolare, sub imperiul fricii unui al doilea val de Covid-19

Premierul francez Edouard Philippe a prezentat marti in Parlament un plan al unei iesiri partiale din izolare - incepand de la 11 mai - in functie de teritorii si cu anumite conditii - o slabire treptata a stransorii in vederea relansarii economiei -, sub imperiul temerii fata de al doilea val al covid-19, relateaza AFP.

In ce conditii vom putea merge la stomatolog dupa terminarea Starii de Urgenta? Iata cum vede situatia medicul Adrian Mina!

Masurile de relaxare propuse pentru a doua jumatate a lunii mai vor putea facilita revenirea, in etape, la un regim de viata cat mai aproape de normalitate. Vor exista insa restrictii si masuri de siguranta de care aproape orice domeniu de activitate va trebui sa tina cont.

Avertisment |De ce trebuie sa fii pregatit pentru al doilea val al pandemiei

Multe tari europene au fost afectate de pandemia de coronavirus, iar situatia dureaza deja de peste doua luni. intre timp, multe dintre ele se pregatesc sau au trecut deja la relaxarea.

INTERVIU Cum vede un medic epidemiolog relaxarea restrictiilor: Inclusiv in tari care au o disciplina mult mai serioasa, relaxarea nu a facut decat sa aduca un al doilea val

Relaxarea restrictiilor sociale este o decizie care va trebui sa fie foarte bine cantarita si depinde foarte mult ce va insemna exact aceasta relaxare, declara, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Pana, medic specialist epidemiolog. El admite ca, din pacate, nu exista o solutie minune si toate tarile au incercat diverse modele, iar Romania are totusi un avantaj: nefiind primii loviti, ci suntem cam in al treilea val, sa speram ca o parte dintre masurile care se pot dovedi ca au fost corecte in alte state ne vor ajuta sa luam decizii corecte.

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2264 seconds )