Libnet.ro
UNICEF

16:45

Medicul Alexandru Rafila rupe tacerea. Cine profita, de fapt, de pe urma persoanelor vaccinate anti-Covid-19

Playtech Playtech,
Medicul Alexandru Rafila rupe tacerea. Cine profita, de fapt, de pe urma persoanelor vaccinate anti-Covid-19

Medicul Alexandru Rafila a vorbit duminica seara, la Antena 3, in cadrul emisiunii moderate de jurnalistul Radu Tudor, despre cele mai fierbinti curiozitati ale romanilor. Alaturi de cei doi s-au mai aflat in direct si medicul Adrian Marinescu de la Matei Bals, precum si Simine Florescu, director medical al Spitalului Victor Babes. Cele mai noi . continuă pe Playtech

Andreea Marin rupe tacerea. Ce i-a facut Adrian Brancoveanu, de fapt, de cand sunt impreuna

2020 a fost un an greu pentru multi romani, nu doar pentru vedete. Cu toate astea, la final de an, Andreea Marin rupe tacerea si ne spune cum au fost ultimele luni pentru ea. Mai ales cum a influentat-o prezenta lui Adrian Brancoveanu, iubitul ei. Andreea Marin rupe tacerea despre iubitul ei Vedeta TV, care .

Omul batut de Anamaria Prodan, acuzat de relatii cu lumea interlopa. Un fotbalist rupe tacerea despre Dan Alexa

Omul batut de Anamaria Prodan este acum acuzat de relatii cu lumea interlopa. Un fotbalist rupe tacerea despre Dan Alexa. Ce se intampla, cititi in articolul de mai jos. Dan Alexa, acuzat de un fotbalist de-al sau de relatii cu lumea interlopa. Cine este acuzatorul Lumea fotbalului romanesc este in fierbere dupa ce s-a aflat .

Romanii de pe strada au intrebat, Alexandru Rafila a raspuns: Toate curiozitatile despre vaccinul anti-COVID au primit clarificari

Doctorul Alexandru Rafila a fost invitatul lui Radu Tudor, duminica seara, la emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3 si a dat mai multe raspunsuri despre vaccinul COVID-19, la intrebarile si curiozitatile romanilor de rand, prezentate intr-o dezbatere ampla pe tema vaccinului. in emisiune au fost prezenti si medicul infectionist Adrian Marinescu dar si Doctor Simine Florescu, Director medical al Spitalului Victor Babes.

Madalina Ghenea rupe tacerea despre relatia cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Avocatii au actionat deja

Madalina Ghenea clarifica totul! Celebrul model vine cu primele marturii despre relatia pe care o are cu fotbalistul Nicolo Zaniolo. Ce spune despre povestea de iubire pe care presa italiana a scris ca o traieste alaturi de sportivul care este cu 12 ani mai tanar decat ea? Madalina Ghenea, marturii despre relatia dintre ea si .

Mugur Mihaescu rupe tacerea dupa Revelionul TVR. Atac dur la CNA si la cei care l-au criticat

Mugur Mihaescu vine cu marturii neasteptate dupa Revelionul de care s-au bucurat fanii postului TVR. Garcea aduce un atac dur la adresa CNA, dar si asupra celor care l-au criticat. Mugur Mihaescu, atac dur la adresa CNA Mugur Mihaescu ii da o replica neasteptata membrului CNA care l-a acuzat de faptul ca a realizat un .

Alexandru Rafila explica cum se realizeaza vaccinarea anti-COVID: Cea de-a doua doza trebuie sa fie facuta la un interval minim de 21 de zile (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul romaniei la OMS a explicat modul in care se face vaccinul anti-COVID. El a precizat ca cea de-a doua doza rapelul) se realizeaza la un interval de minim 21 de.

Pentru ce categorii de persoane nu este recomandat vaccinul anti-COVID-19. Alexandru Rafila: in primul rand, vaccinul este contraindicat la persoanele care au alergii comune (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila, reprezentantul Romaniei la Organizatia Mondiala a Sanatatii, a explicat, luni, intr-o interventie pe B1 TV, care sunt categoriile de persoane pentru care nu este recomandata.

Alexandru Rafila, recomandari pentru incetinirea pandemiei: Doua lucruri trebuie crescute

Profesorul Alexandru Rafila a facut recomandari pentru incetinirea pandemiei. El considera ca vaccinarea personalului medical ar trebui sa se faca in paralel cu vaccinarea persoanelor din categoriile vulnerabile.

Alexandru Rafila: Daca vom vaccina din categoriile la risc, circa 3-4 milioane de persoane, atunci o sa vedem si o incetinire a pandemiei (VIDEO)

Profesorul Alexandru Rafila este de parere ca in paralel cu vaccinarea personalului medical, in Romania ar trebui sa se inceapa administrarea vaccinului anti-COVID-19 si persoanelor din categoriile vulnerabile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )