Libnet.ro
UNICEF

10:45

Medicul Mihai Lucan va fi cercetat sub control judiciar. Judecatorii au respins cererea de arestare preventiva

Adevărul Adevărul,
Medicul Mihai Lucan va fi cercetat sub control judiciar. Judecatorii au respins cererea de arestare preventiva

Tribunalul Bucuresti a decis cercetarea sub control judiciar a medicului Mihai Lucan, acuzat de procurorii DIICOT intr-un dosare de delapidare cu un prejudiciu de 1 milion de euro. Aceeasi decizie a fost luata in cazul fiului sau si a fostului manager al Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj, Dan Sanpetreanu. continuă pe Adevărul

Medicul chirurg Mihai Lucan, plasat sub control judiciar

Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti au decis, vineri dimineata, dupa 9 ore de audieri, plasarea sub control judiciar a medicului clujean Mihai Lucan, retinut joi pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT, pentru delapidare si constituirea unui grup infractional organizat. Aceesi masura a fost luata si pentru fiul lui Lucan.

Magistratii Tribunalului Bucuresti au respins propunerea procurorilor de arestare preventiva pentru medicul Mihai Lucan si fiul acestuia

Medicul Mihai Lucan si fiul acestuia, Valeriu Ciprian Mihai Lucan, retinuti de catre procurorii DIICOT in dosarul de delapidare si constituire a unui grup infractional organizat, vor fi cercetati sub control judiciar, au decis magistratii Tribunalului Bucuresti, care au respins propunerea procurorilor, de arestare preventiva.

Medicul Mihai Lucan si fiul sau au fost retinuti de procurorii DIICOT

Medicul Mihai Lucan si fiul acestuia au fost retinuti pentru 24 de ore de catre procurorii DIICOT, pentru delapidare si constituirea unui grup infractional organizat, scrie News. ro, citand surse judiciare. Mihai Luican si fiul sau au fost audiati joi peste 7 ore de procurori. Surse judiciare citate de Adevarul arata ca acasa la Lucan acasa au fost gasiti in timpul perchezitiei 600. 000 de euro.

Medicul Mihai Lucan, audiat la DIICOT

Medicul Mihai Lucan a fost adus joi dimineata la sediul central al DIICOT din Capitala, pentru a fi audiat intr-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei. La sediul DIICOT a fost adus si fiul medicului, relateaza Agerpres.

Doi directori ai Institutului de Urologie si Transplant Renal din Cluj, retinuti de DIICOT in dosarul care este implicat si medicul Mihai Lucan

Doi directori ai Institutului Clinic de Urologie si Transplant Renal Cluj au fost retinuti pana acum in dosarul care este implicat si medicul Mihai Lucan, insa audierile continua, mai ales ca medicul inca nu a sosit la sediul DIICOT, au declarat surse judiciare citate de News. ro. Potrivit surselor citate, este vorba despre Dan Emil Fofiu - Sanpatreanu si despre Sanda Rodica Baciu.

Medicul Mihai Lucan, retinut de DIICOT

Medicul Mihai Lucan si fiul sau au fost retinuti astazi, pentru 24 de ore, de procurorii DIICOT, intr-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de 5 milioane lei, au anuntat surse judiciare.

Perchezitii intr-un dosar de delapidare in care este vizat si medicul Mihai Lucan

Procurorii DIICOT fac astazi dimineata 5 perchezitii la Cluj, una fiind la o clinica medicala privata, intr-o cauza vizand destructurarea unui grup infractional organizat specializat in savarsirea infractiunii de delapidare cu consecinte deosebit de grave, printre cei vizati fiind si medicul Mihai Lucan.

Medicul Mihai Lucan, acuzat de delapidare. Urmeaza sa fie adus in Bucuresti pentru audieri. Prejudiciul se ridica la peste un milion de euro

Update: Procurorii DIICOT se afla in continuare in casa medicului Mihai Lucan. Potrivit anchetatorilor, acesta ar urma sa fie adus la audieri in Bucuresti. Cunoscutul medic este acuzat de.

Doctorul Mihai Lucan scapa de arest

Medicul Mihai Lucan, fiul sau, Valerian Lucan, Si directorul administrativ al Institutului Clinic de Urologie Cluj-Napoca vor fi cercetati sub control judiciar. Tribunalul Bucuresti a respins cererea.

Perchezitii DIICOT in Cluj intr-un dosar de delapidare. Medicul Mihai Lucan, printre cei vizati. Prejudiciul se ridica la peste un milion de euro

Procurorii DIICOT fac miercuri dimineata cinci perchezitii la Cluj, una fiind la o clinica medicala privata, intr-o cauza vizand destructurarea unui grup infractional organizat specializat in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )