Libnet.ro
UNICEF

06:15

Medicul Musta despre masurarea temperaturii: Oamenii nu se tem de termometre. E o reactie contra regulilor

Adevărul Adevărul,
Medicul Musta despre masurarea temperaturii: Oamenii nu se tem de termometre. E o reactie contra regulilor

Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, explica de ce crede ca este bine sa se masoare temperatura in spatii publice si isi exprima parerea despre refuzul unora de a accepta acest lucru. continuă pe Adevărul

COVID-19. Raed Arafat, precizari despre masurarea temperaturii la intrarea in magazine si institutii: Termometrul digital nu inregistreaza date personale, nu implanteaza cipuri, nu face poze si nu ia CNP-ul

Seful Departamentului penru Situatii de Urgenta DSU), doctorul Raed Arafat, a facut, joi, mai multe precizari despre una din temele care creaza valva in spatiul public: masurarea temperaturii la intrarea in.

Adina Alberts: Masca trebuie purtata, mai ales cand mergem in aglomeratii Ce crede chirurgul despre masurarea temperaturii si eficienta manusilor (VIDEO)

Chirurgul Adina Alberts a subliniat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca masca de protectie trebuie purtata, dar a reiterat ca sunt cateva categorii de persoane pentru care acest lucru nu este indicat de.

Raed Arafat: Exista deja un curent care sa convinga oamenii sa refuze masurarea temperaturii

Chiar autoritatile au recomandat masurarea temperaturii la intrarea in centrele comerciale, au spus, la Digi24, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )