Libnet.ro
UNICEF

23:45

COVID-19. Raed Arafat, precizari despre masurarea temperaturii la intrarea in magazine si institutii: Termometrul digital nu inregistreaza date personale, nu implanteaza cipuri, nu face poze si nu ia CNP-ul

B1 B1,
COVID-19. Raed Arafat, precizari despre masurarea temperaturii la intrarea in magazine si institutii: Termometrul digital nu inregistreaza date personale, nu implanteaza cipuri, nu face poze si nu ia CNP-ul

Seful Departamentului penru Situatii de Urgenta DSU), doctorul Raed Arafat, a facut, joi, mai multe precizari despre una din temele care creaza valva in spatiul public: masurarea temperaturii la intrarea in. continuă pe B1

Medicul Musta despre masurarea temperaturii: Oamenii nu se tem de termometre. E o reactie contra regulilor

Virgil Musta, sef de sectie la Spitalul de Boli Infectioase din Timisoara, explica de ce crede ca este bine sa se masoare temperatura in spatii publice si isi exprima parerea despre refuzul unora de a accepta acest lucru.

Raed Arafat: Termometrul digital nu implanteaza chipuri, nu ia CNP-ul, nici adresa, nici datele personale

Secretarul de stat in MAI, Read Arafat, constata ca masurarea temperaturii la intrarea in magazine a devenit o tema de dezbinare, desi ea ar trebui sa ajute la diminuarea raspandirii virusului, inclusiv in cazul persoanelor care il pot avea dar sunt asimptomatice.

Adina Alberts: Masca trebuie purtata, mai ales cand mergem in aglomeratii Ce crede chirurgul despre masurarea temperaturii si eficienta manusilor (VIDEO)

Chirurgul Adina Alberts a subliniat, joi seara, in direct pe B1 TV, ca masca de protectie trebuie purtata, dar a reiterat ca sunt cateva categorii de persoane pentru care acest lucru nu este indicat de.

Raed Arafat: E absolut normal ca oamenilor sa li se ia temperatura la intrarea in magazine. Trebuie sa ne obisnuim

Dupa ce autoritatile au recomanat masurarea temperaturii la intrarea in centrele comerciale, reprezentantii tot mai multor magazine s-au conformat si au inceput sa ia aceasta masura pentru clientii lor. Nu numai personalul specializat poate folosi termometrele digitale, iar oamenii trebuie sa inteleaga ca e o precautie pentru siguranta lor, au spus Nelu Tataru si Raed Arafat.

Raed Arafat: Termoscanarea nu-ti ia datele, nu-ti ia CNP-ul de pe frunte

In contextul in care din ce in ce mai multe persoane se revolta din cauza faptului ca le este luata temperatura inainte de a intra intr-o cladire publica, Secretarul de stat, Raed Arafat, a explicat ca termoscanarea nu fura datele nimanui si a precizat ca masurarea temperaturii la intrarea in supermarket sau in sediile firmelor cu peste 50 de angajati este obligatorie.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre luarea temperaturii la intrarea in spatiile inchise: Trebuie sa ne obisnuim cu acest lucru, este normal

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a precizat, inca de la inceputul lunii, ca pe masura ce o parte din restrictii vor fi relaxate incepand cu 15 mai, altele vor ramane in vi.

Raed Arafat: Exista deja un curent care sa convinga oamenii sa refuze masurarea temperaturii

Chiar autoritatile au recomandat masurarea temperaturii la intrarea in centrele comerciale, au spus, la Digi24, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat.

RAED ARAFAT: Trebuie sa invatam sa convietuim cu acest virus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca oamenii trebuie sa se obisnuiasca cu masurile de prevenire a raspandirii coronavirusului, intre care masurarea temperaturii. Noi trebuie sa invatam sa convietuim cu acest virus, nu sa revenim la situatia de dinainte.

Raed Arafat, despre manipularile privind COVID-19: Au fost atacuri foarte bine coordonate, probabil si externe

Secretarul de stat Raed Arafat a precizat luni ca, in contextul masurilor speciale luate de Guvern pentru blocarea raspandirii COVID-19, au existat campanii de manipulari prin intermediul fake news-urilor, unele di.

Raed Arafat, despre manipularile in cazul COVID-19: Au fost atacuri foarte bine coordonate, probabil si externe!

Raed Arafat a afirmat, luni, la Antena 3, ca manipularile prin intermediul fake news-urilor ar putea fi dictate de forte externe. Seful DSU subliniaza ca nu exista nicio indoiala ca aceste atacuri au fost bine coordonate.

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )