Libnet.ro
UNICEF

09:45

Medicul Radu Tincu, despre infectarea cu COVID-19: Din pacate, la tineri, formele severe sunt determinate de o furtuna de molecule inflamatorii

B1 B1,
Medicul Radu Tincu, despre infectarea cu COVID-19: Din pacate, la tineri, formele severe sunt determinate de o furtuna de molecule inflamatorii

In contextul in care varsta pacientilor cu forme grave de COVID-19 a scazut in ultima perioada, iar tot mai multe persoane de pana in 40 de ani fac forme severe de boala, medicul Radu Tincu de la Spitalul de. continuă pe B1

Medicul Radu Tincu de la Spitalul Floreasca dezvaluie cum ajung tinerii sa faca forme severe cu COVID-19

Medicul Radu Tincu de la Spitalul Floreasca spune ca tot mai multe persoane de 35-40 de ani fac forme severe in urma infectiei cu noul coronavirus, iar acestea sunt determinate de o furtuna de molecule inflamatorii.

Bauturile daunatoare care fac praf sanatatea. Din pacate, toti romanii le consuma

Cei mai multi dintre noi stiu ca, in dieta noastra, sunt anumite bauturi daunatoare, insa continuam sa le consumam fara a ne gandi cat de mult ne afecteaza sanatatea. Medicii trag, insa, un semnal de alarma si recomanda sa le eliminam complet. Acestea sunt bauturile care distrug sanatatea Din ce in ce mai multi medici .

Radu Banciu, despre voucherele de vacanta la moastele Sfintei Parascheva: Adica dormi in picioare cand astepti la racla, dar dormi pe banii tai (VIDEO)

Radu Banciu a discutat in timpul editiei de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre cazul voucherelor de vacanta, ce pot fi folosite la moastele Sfintei Parascheva, de catre turistii care doresc sa se.

Digi24: VIDEO. Analiza lui CTP despre alegeri locale din Bucuresti: gazetarul spune cu cine NU va vota

Gabriela Firea procedeaza precum Liviu Dragnea cu echipa sa din Teleorman, insista enorm sa convinga bucurestenii ca le este bine in orasul pe care il conduce si face asta prin kilometri de reclama pentru Primaria Bucurestiului, in timp ce Nicusor Dan, contracandidatul ei, a vrut sa faca o campanie excentrica, dar a fost de mica amploare si mai degraba de reactie, iar in scandalul in care a fost implicat in ultimele zile a actionat ca un avocat cu simbrie, a comentat gazetarul Cristian Tudor Popescu, vineri seara, la Digi24, intr-o analiza pe care a facut-o celor doi candidati la Primaria Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2887 seconds )