Libnet.ro
UNICEF

07:00

Medicul Rafila: Probabil spre sfarsitul lunii aprilie vom avea mii de cazuri de COVID-19 zilnic

Adevărul Adevărul,
Medicul Rafila: Probabil spre sfarsitul lunii aprilie vom avea mii de cazuri de COVID-19 zilnic

Medicul Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, a declarat ca odata cu cresterea capacitatii de testare, numarul persoanelor depistate pozitiv cu noul coronavirus va creste, iar pana la finalul lunii aprilie este posibil sa fie inregistrate peste o mie de cazuri zilnic de COVID-19. continuă pe Adevărul

Digi24: VIDEO |Rafila: Probabil spre sfarsitul lunii aprilie vom avea mii de cazuri zilnic in Romania

Doctorul Alexandru Rafila, presedintele Societatii de Microbiologie, a declarat la Digi24 ca odata cu cresterea capacitatii de testare, numarul infectiilor cu coronavirus va creste, iar pana la finalul lunii aprilie este posibil sa avem peste o mie de cazuri zilnic de Covid-19. De asemenea, Rafila a declarat ca este nevoie de o procedura clara pentru personalul medical, pentru a evita infectarea medicilor.

Dr. Rafila: Probabil vom avea mii de cazuri de coronavirus zilnic, la sfarsitul lui aprilie

Presedintele Societatii de Microbiologie, doctorul Alexandru Rafila, a atras atentia, miercuri, ca pana la sfarsitul lunii aprilie este posibil sa avem peste 1. 000 de cazuri de COVID-19 zilnic, avand in vedere ca odata cu cresterea capacitatii de testare, numarul infectiilor cu coronavirus va fi si el mai mare.

Premiera: Statistica a masurat impactul coronavirusului in economie. Datele confirma incertitudinea din piata: Un manager din cinci spune ca pana la sfarsitul lunii martie activitatea va scadea cu pana la 25%

In vederea masurarii impactului coronavirusului Covid19 sau SARS-Cov. 2, Institutul National de Statistica a realizat o ancheta ad-hoc in perioada 17-19 martie 2020, ancheta in cadrul careia managerii firmelor au fost intrebati daca vor considera ca activitatea lor se va restrange cu pana la 25%, intre 25-50%, peste 50% sau se va inchide. Unul din cinci manageri a mentionat ca pana la sfarsitul lunii martie activitatea ar putea scadea cu pana la 25%. Trei sferturi din managerii care au mentionat ca activitatea va creste vin din sectorul comertului cu amanuntul.

CORONAVIRUS |Danemarca prelungeste masurile de izolare pana la jumatatea lunii aprilie

Autoritatile din Danemarca au anuntat, luni, prelungirea pana la 13 aprilie a masurilor de izolare, impuse in incercarea de a limita raspandirea infectiilor cu noul coronavirus, informeaza Reuters, citand o .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )