Libnet.ro
UNICEF

08:16

Medicul Valeriu Gheorghita: Ar trebui ca in primele 6 luni din acest moment sa putem asigura imunizarea a 60-70% din populatie

Hotnews Hotnews,
 Medicul Valeriu Gheorghita: Ar trebui ca in primele 6 luni din acest moment sa putem asigura imunizarea a 60-70% din populatie

Coordonatorul campaniei de vaccinare impotriva COVID-19 in Romania, medicul militar Valeriu Gheorghita, spune ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa fie asigurata o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%. continuă pe Hotnews

Medicul Valeriu Gheorghita, precizari despre vaccin: durata imunizarii, valabilitatea serului, efecte, beneficii, monitorizarea celor vaccinati

Medicul Valeriu Gheorghita a declarat sambata, la sosirea primelor 10. 000 de doze de vaccin la Institutul Cantacuzino din Capitala ca raspunsul imun dupa vaccinul anti-COVID va fi de o durata mai mare decat dupa boala naturala, reactiile adverse sunt de intensitate usoara, medie si persoanele vaccinate vor fi monitorizate.

Care sunt reactiile adverse ale vaccinului anti-COVID. Medicul Valeriu Gheorghita: Sunt de intensitate usoara medie panaacum

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghita, a explicat care ar putea sa fiereactiile adverse dupa administrareavaccinului anti-COVID-19. Medicul a subliniat ca acesteasunt.

VALERIU GHEORGHITA: Ar trebui ca in primele 6 luni sa putem asigura imunizarea a circa 60-70% din populatie

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a declarat ca, daca lucrurile decurg bine, in urmatoarele sase luni ar trebui sa se asigure o imunizare a populatiei impotriva noului coronavirus in proportie de 60-70%.

Valeriu Gheorghita: Este o frumoasa coincidenta! incepand de astazi putem reincepe cu totii sa speram!

Medicul Valeriu Gheorghita a postat un mesaj pe o retea sociala prin care o felicita pe asistenta de la Matei Bals care a fost prima persoana din Romania vaccinata impotriva coronavirusului.

Valeriu Gheorghita, despre posibilitatea ca noua tulpina de coronavirus din Marea Britanie sa fi ajuns in Romania: Nu stim, orice este posibil

Medicul Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare in Romania, spune ca a doua transa de vaccin anti-COVID va ajunge in tara noastra in 28 decembrie, iar in 29 decembreie dozele vor fi distribuite catre toate cele 370 de centre de vaccinare din spitalele din Romania.

Prima persoana va fi vaccinata duminica, la Institutul Matei Bals. Valeriu Gheorghita: Ma intereseaza si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat sambata, la sosirea primelor 10. 000 de doze de vaccin la Instititul Cantacuzino, ca prima persoana va fi vaccinata duminica, dar ca il intereseaza in egala masura si a doua persoana care se vaccineaza, si a treia persoana, si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze, atat din randul personalului medical, cat si din randul celorlalte categorii de persoane.

Valeriu Gheorghita: in 6 luni imunizam 60% - 70% din populatie

Campania de vaccinare a inceput cu dreptul, iar daca va continua in acest ritm, in 6 luni putem imuniza 60-70% din populatie. Este declaratia coordonatorului de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita.

Valeriu Gheorghita: S-a concretizat speranta noastra. Daca lucrurile decurg bine in primele 6 luni am putea asigura 60-70% din imunizare in randul populatiei (VIDEO)

Valeriu Gheorghita, coordonatorul campaniei de vaccinare din Romania, a declarat se va preocupa ca totul sa decurga normal, iar vaccinurile trebuie facute ladistanta de 28 de zile. Cred ca.

VALERIU GHEORGHITA, DESPRE PREZENTA NOII TULPINI A VIRUSULUI IN ROMANIA: Nu stim, dar orice este posibil

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat ca este posibil ca noua tulpina a virusului identificata in Marea Britanie sa fie prezenta pe teritoriul Romaniei.

VALERIU GHEORGHITA, MEDIC MILITAR: in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare

Seful Comitetului National de conducere a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, medicul militar Valeriu Gheorghita, a afirmat, astazi, ca, in momentul de fata, sunt foarte putine contraindicatii legate de vaccinare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )