Libnet.ro
UNICEF

12:00

Prima persoana va fi vaccinata duminica, la Institutul Matei Bals. Valeriu Gheorghita: Ma intereseaza si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze

Adevărul Adevărul,
Prima persoana va fi vaccinata duminica, la Institutul Matei Bals. Valeriu Gheorghita: Ma intereseaza si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze

Coordonatorul campaniei de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghita, a declarat sambata, la sosirea primelor 10. 000 de doze de vaccin la Instititul Cantacuzino, ca prima persoana va fi vaccinata duminica, dar ca il intereseaza in egala masura si a doua persoana care se vaccineaza, si a treia persoana, si a mia persoana care urmeaza sa se vaccineze, atat din randul personalului medical, cat si din randul celorlalte categorii de persoane. continuă pe Adevărul

Peste 3.000 de doze de vaccin, distribuite pana duminica in 10 spitale. Cate primeste fiecare unitate. Prima persoana va fi vaccinata la Institutul Matei Bals

Primele 3. 000 de doze de vaccin urmeaza sa fie distribuite in toate cele 10 spitale de boli infectioase aflate in prima linie in lupta impotriva coronavirusului. Urmatoarea livrare a vaccinurilor anti-COVID-19 va avea loc in jurul datelor de 28-29 decembrie.

Medicul Adrian Streinu Cercel a demisionat. Ce se intampla la Institutul Matei Bals

Stirea acestei dimineti este ca Adrian Streinu Cercel a renuntat la functia pe care o detinea la Institutul Matei Bals. Conform informatiilor date de Stirile PRO TV, celebrul medic, Adrian Streinu Cercel a demisionat in aceasta dimineata din functia de manager al Institului Matei Bals. Decizia vine ca urmare a noii functii, cea de senator .

Valeriu Gheorghita dezvaluie cine va fi prima persoana care va fi vaccinata in Romania: Este stabilit!

Valeriu Gheorghita a vorbit, vineri, despre prima persoana care va fi vaccinata in Romania.

O femeie de 101 ani care locuieste intr-un azil este prima persoana vaccinata in Germania

O femeie de 101 ani care locuieste intr-un azil de batrani in landul Saxonia-Anhalt a devenit prima persoana din Germania vaccinata impotriva noului tip de coronavirus, cu o zi inainte de inceperea oficiala a campaniei de vaccinare in aceasta tara, informeaza dpa si EFE.

Premierul Serbiei, prima persoana vaccinata in aceasta tara impotriva noului tip de coronavirus

Serbia a demarat oficial joi programul sau de vaccinare impotriva noului tip de coronavirus, premierul Ana Brnabic si o membra a grupului pentru gestionarea crizei epidemice, Darija Kisic-Tepavcevic, fiind primele care au fost vaccinate, informeaza dpa, citat de Agerpres.

Petre Daea s-a vindecat de COVID: E un tunel al suferintei unde luminile sunt intermitente

Fostul ministru al agriculturii, Petre Daea, s-a externat, joi, din spitalul Matei Bals, dupa ce medicii l-au declarat vindecat de COVID-19.

Petre Daea, la externarea din Spitalul Matei Bals: in momentele grele descoperi caractere si prieteni. Cu ochii suferintei priveam speranta revederii

Petre Daea a anuntat, joi pe Facebook, ca a fost externat din Spitalul Matei Bals, unde era internat fiindca avea COVID-19. Fostul ministru al Agriculturii a scris: in momentele grele descoperi caractere si prieteni. Cu ochii suferintei priveam speranta revederii.

Medicul Adrian Streinu Cercel a demisionat din functia de director al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals

Medicul Adrian Streinu Cercel si-a dat demisia din functia de director al Institutului de Boli Infectioase Matei Bals, joi dimineata. Acesta urmeaza sa ocupeun post de parlamentar in Senatul.

Prima persoana din Romania vaccinata antiCOVID-19 va fi din randul personalului medical

Primul roman care va fi vaccinat antiCOVID-19 dupa ce vaccinul a ajuns in tara face parte din cadrul personalului medical, a declarat coordonatorul campaniei de vaccinare, medicul Valeriu Gheorghita.

DR. VALERIU GHEORGHITA; Avem o strategie de vaccinare cu 3 etape

Seful Comitetului national de coordonare a activitatilor privind vaccinarea, dr. Valeriu Gheorghita, a anuntat astazi ca in cadrul strategiei de vaccinare exista trei etape si a aratat ca prima persoana vaccinata va fi din randul personalului medical, conform Agerpres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2093 seconds )