Libnet.ro
UNICEF

21:45

Medicul-erou de la Piatra Neamt a ajuns cu bine in Belgia (surse medicale)

Hotnews Hotnews,
 Medicul-erou de la Piatra Neamt a ajuns cu bine in Belgia (surse medicale)

Medicul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt ranit in incendiul care a izbucnit la unitatea sanitara in cursul zilei de ieri, in urma caruia a suferit arsuri grave, a ajuns cu bine in Belgia, au confirmat pentru HotNews. ro surse medicale. Transferul s-a realizat cu un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane, in conditii speciale, cu asistenta medicala specializata asigurata, pe toata durata transportului, de o echipa din cadrul Ministerului Apararii Nationale si SMURD Bucuresti. Pacientul a fost preluat de medicii militari belgieni, care vor stabili, dupa finalizarea procedurilor de evaluare medicala, conduita terapeutica si de suport medical, mai spune Ministerul Apararii. continuă pe Hotnews

Medicul ranit grav in incendiul de la Spitalul Piatra Neamt va fi transferat duminica in Belgia - Tataru

Medicul ranit grav in incendiul izbucnit sambata seara la Sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt va fi transferat la un spital din Belgia duminica dimineata, a anuntat ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ludovic Orban: Medicul erou de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Belgia si este in tratament Colegii belgieni ne-au semnalat ca exista un bombardament din partea jurnalistilor din Romania (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a oferit, duminica, noi detalii despre starea lui Catalin Denciu, medicul erou care era de garda la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean Piatra Neamt sambata seara in.

UPDATE Medicul ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt ar putea fi transferat in Belgia Manager: S-a aruncat in flacari pentru a-i salva

Medicul ranit in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt va fi transferat la Bucuresti cu un avion militar. in noaptea de sambata spre duminica, el va fi dus cu o autospeciala SMURD la Iasi, de unde va fi luat de aeronava. Medicul va ajunge la Spitalul Floreasca. Potrivit unor surse citate de Digi 24, dupa evaluarea de la Bucuresti, medicul ar putea fi transferat la un spital din Belgia.

Medicul ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt este transportat in Belgia

Medicul Ioan Catalin Denciu, care a fost ranit sambata cand incerca sa salveze pacientii in timpul incendiului de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt este transportat duminica in Belgia, la Spitalul Regina Astrid.

Raed Afarat: Medicul Catalin Denciu este singurul dintre ranitii de la Piatra Neamt care va fi transferat in Belgia

Secretarul de stat Raed Arafat sustine ca, in afara medicului care a suferit arsuri in timp ce incerca sa ii salveze pe pacientii din sectia ATI cuprinsa de flacari, nu exista alti raniti in incendiul de la spitalul din Piatra Neamt care sa necesite transfer in Belgia.

Avionul MApN cu medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt a decolat spre Belgia

Medicul de la Spitalul Judetean Piatra Neamt ranit in incendiul care a izbucnit la unitatea sanitara in cursul zilei de ieri, in urma caruia a suferit arsuri grave, este transferat duminica la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles, pentru tratament de specialitate, transmite MApN.

MApN: Transferul in Belgia al medicului ranit, realizat in conditii speciale

Ministerul Apararii Nationale a comunicat ca a asigurat transportul medicului ars in incendiul de la sectia ATI din Spitalul Judetean Piatra-Neamt. Acesta a fost cuprins de flacari incercand sa salveze din pacienti imobilizati la pat, bolnavi de Covid-19.

Posibila cauza a incendiului de la ATI Piatra Neamt - un injectomat, spun surse judiciare

Posibila cauza a incendiului de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt pare a fi un injectomat, sustin surse judiciare citate de Mediafax. Injectomatul este o seringa automata care livreaza medicamente continuu.

Clipe de durere. Familiile si rudele victimelor din incendiul de la Piatra - Neamt au ajuns la Spitalul Judetean (VIDEO)

Romania traieste un al doilea cosmar Colectiv! 10 pacienti intubati, bolnavi de COVID-19, au murit in incendiul de aseara, de la Spitalul de Urgenta Piatra Neamt. Alti sapte oameni sunt in stare critica,.

Seful sectiei ATI de la Spitalul din Piatra Neamt explica ce s-a intamplat: S-a aprins un injectomat, imediat costumul asistentei care era in proximitate a luat foc si de acolo s-a propagat. Medicul le-a strigat sa iasa afara

Doctorul Liviu Ungureanu, seful sectiei ATI de la Piatra-Neamt, a ajuns in spital la scurt timp dupa tragedia de sambata si a stat de vorba cu asistentele si cu medicii care se aflau in salon la momentul izbucnirii incendiului. Ungureanu explica pentru Recorder de la ce a pornit focul, de ce fusesera mutati pacientii pe un alt etaj cu cateva ore inainte de incendiu si cat de greu este sa-ti faci meseria intr-un spital judetean ale carui corpuri de cladire sunt construite in 1974, respectiv 1925.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )