Libnet.ro
UNICEF

16:30

UPDATE Medicul ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt ar putea fi transferat in Belgia Manager: S-a aruncat in flacari pentru a-i salva

Hotnews Hotnews,
 UPDATE Medicul ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt ar putea fi transferat in Belgia Manager: S-a aruncat in flacari pentru a-i salva

Medicul ranit in incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt va fi transferat la Bucuresti cu un avion militar. in noaptea de sambata spre duminica, el va fi dus cu o autospeciala SMURD la Iasi, de unde va fi luat de aeronava. Medicul va ajunge la Spitalul Floreasca. Potrivit unor surse citate de Digi 24, dupa evaluarea de la Bucuresti, medicul ar putea fi transferat la un spital din Belgia. continuă pe Hotnews

Primele imagini din salonul ATI Piatra Neamt, devastat de flacari

Au aparut imagini cu salonul din sectia de terapie intensiva de la Spitalul din Piatra Neamt, distrus de incendiul in urma caruia 10 persoane au murit.

Medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt va fi transfert in prima faza la Iasi apoi dus cu un avion militar la Spitalul Floreasca din Capitala

Managerul Spitalului Judetean Piatra Neamt Lucian Micu a declarat, sambata seara, ca medicul de garda ranit in incendiul de la sectia ATI va fi transferat in prima faza la Spitalul din Iasi, iar apoi va fi luat cu un avion militar si va fi dus la Spitalul Floreasca din Capitala.

Cine este medicul ranit grav la Piatra Neamt care s-a aruncat in flacari incercand sa salveze un pacient UPDATE

Ioan Catalin Denciu, medicul de garda de la ATI Piatra Neamt, a incercat sa salveze un pacient internat in momentul incendiului, alaturi de o asistenta. Conform ultimelor informatii, medicul are arsuri pe 40% din suprafata corpului si este constient si stabil.

Celula de criza la MAI dupa incendiul de la Spitalul din Piatra Neamt. Participa Ludovic Orban si Raed Arafat

Premierul Ludovic Orban, alaturi de alti oficiali, se intrunesc sambata seara intr-o celula de criza convocata la Ministerul Afacerilor Interne dupa incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra Neamt in cadrul caruia si-au pierdut viata 10 persoane.

Incendiu catastrofal la Sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra-Neamt. Sapte morti! Un medic ATI a incercat sa ii salveze pe pacienti

Un incendiu a izbucnit, sambata, in sectia ATI COVID Piatra-Neamt in timp ce in sectie se aflau 15 pacienti in stare critica, ventilati mecanic. in sectia ATI a Spitalului COVID erau 15 internati, dintre care au murit initial 7. Ulterior, autoritatile au confirmat 10 decese.

Klaus Iohannis, prima reactie dupa incendiul tragic de la Piatra - Neamt: Sunt profund indurerat

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj de condoleante familiilor pacientilor decedati in incendiul din sectia ATI a Spitalului Judetean din Piatra - Neamt: Tragedia care a avut loc la Spitalul.

Parchetul General preia ancheta tragediei de la Piatra Neamt. Medicul care a incercat sa-i salveze pe pacienti, transferat la Bucuresti cu avionul

Medicul ranit in incendiul de la ATI Piatra Neamt urma sa fi transferat, in noaptea de sambata spre duminica, la Bucuresti cu un avion militar. Planul de transfer prevedea transportul cu o autospeciala SMURD la Iasi si apoi transportul cu avionul la Bucuresti.

VIDEO Incendiu la sectia ATI a Spitalului din Piatra Neamt: 10 morti, alte 7 persoane in stare critica Tataru a ajuns la fata locului.

Un incendiu a izbucnit sambata seara la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Judetean de Urgenta din Piatra Neamt. Pacientii internati pe sectie erau bolnavi Covid-19. Pana la ora 20. 35, erau confirmati 10 pacienti morti, iar alte sapte persoane, inclusiv medicul de garda, sunt in stare critica. Ranitii sunt transferati la Iasi. 41Medicul de la Piatra Neamt ranit in incendiu are arsuri pe 40% din suprafata corpului, e constient - Tataru22. 00 Ministrul Sanatatii a ajuns la Piatra Neamt 21. 43 Medicul ranit in incendiu va fi transferat la Spitalul Floreasca din Bucuresti, cu un avion militar - S-a aruncat in flacari pentru a-i salva21. 38 Parchetul General preia ancheta in cazul incendiului de la Piatra Neamt21. 34 Celula de criza la MAI. Participa si premierul Orban20. 58 Alte 7 persoane in stare critica, printre care si medicul de garda. Victimele vor fi preluate de echipaje medicale pentru transportul la spitalul judetean Iasi20. 35 Numarul deceselor a ajuns la zece.

10 persoane au murit in incendiul de la ATI COVID. Ministrul Sanatatii merge la Piatra Neamt

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, merge la Piatra Neamt pentru a coordona ancheta privind tragedia de la Spitalul Judetean unde 10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi.

Imagini cutremuratoare! Cum arata sectia ATI COVID a Spitalului Judetean Piatra Neamt dupa ce a luat foc

10 persoane au murit in urma unui incendiu la sectia ATI COVID a Spitalului Judetean de Urgenta Piatra Neamt. Medicul de garda este in stare grava si va fi transferat la Iasi. Un alt medic este ranit si alte doua asistente care erau pe tura.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )