Libnet.ro
UNICEF

23:00

Mediul de afaceri: Cele mai mari piedici in dezvoltarea afacerilor tin de politicile publice/ Incertitudinile fiscale si legislative au un impact negativ direct asupra planurilor de investitii

Hotnews Hotnews,
 Mediul de afaceri: Cele mai mari piedici in dezvoltarea afacerilor tin de politicile publice/ Incertitudinile fiscale si legislative au un impact negativ direct asupra planurilor de investitii

Noua din zece oameni de afaceri romani dintre cei care au raspuns sondajului Barometrul mediului de afaceri romanesc) nu sustin modelul de crestere economica bazat pe cresterea consumului. Iar cei mai multi dintre aceiasi oameni de afaceri 45%), sunt neincrezatori sau foarte neincrezatori in privinta evolutiei economiei romanesti in urmatoarele 12 luni, se arata in rezultatele Barometrului, publicat miercuri de EY Romania. Procentul optimistilor este in scadere fata de editiile anterioare ale studiului, ilustrand un fond de ingrijorare alimentat de cresterea economica bazata pe consum, de presiunile inflationiste si incertitudinile fiscale si legislative. continuă pe Hotnews

Mediul de afaceri: Cele mai mari piedici in dezvoltarea afacerilor tin de politicile publice/ Incertitudinile fiscale si legislative au un impact negativ direct asupra planurilor de investitii -*- Mediul de afaceri: Cele mai mari piedici in dezvoltarea a

Noua din zece oameni de afaceri romani dintre cei care au raspuns sondajului Barometrul mediului de afaceri romanesc) nu sustin modelul de crestere economica bazat pe cresterea consumului. Iar cei mai multi dintre aceiasi oameni de afaceri 45%), sunt neincrezatori sau foarte neincrezatori in privinta evolutiei economiei romanesti in urmatoarele 12 luni, se arata in rezultatele Barometrului, publicat miercuri de EY Romania. Procentul optimistilor este in scadere fata de editiile anterioare ale studiului, ilustrand un fond de ingrijorare alimentat de cresterea economica bazata pe consum, de presiunile inflationiste si incertitudinile fiscale si legislative.

EximBank structureaza una dintre cele mai mari facilitati de sustinere a exporturilor romanesti

EximBank a structurat una dintre cele mai mari si complexe facilitati de sustinere a exporturilor romanesti, asigurand si coordonand totodata o actiune de sindicalizare care, impreuna cu finantari din partea Bancii Europene de Reconstructie si Dezvoltare si Black Sea Trade and Development Bank, permite derularea unui amplu proiect de export romanesc in Grecia, in valoare de 88,2 milioane de dolari.

Amsterdam, Dublin si Paris, orasele cu cele mai mari cresteri ale preturilor locuintelor

Preturile locuintelor au consemnat un avans semnificativ in marile orase europene, anul trecut, conform unui clasament realizat de firma imobiliara britanica Savills, citat de businessinsider. com. Cea mai mare crestere, de peste 20%, a fost inregistrata in Amsterdam, potrivit clasamentului amintit. Urmeaza Dublin, cu peste 12%, si Paris, cu mai bine de 8%.

De la o pereche de casti la provider de echipamente de DJ pentru cele mai mari festivaluri: povestea DjSuperStore

Afacerea a pornit de la o pereche de casti, dar povestea incepe inca de pe vremea cand Robert Graur punea muzica la evenimente. In 2007, Robert era DJ si isi cauta accesorii pe site-urile internationale cand a intuit potentialul acestei nise si a.

ZIUA PI. Surpriza anuntata de una dintre cele mai mari universitati din lume de ZIUA PI

Din 2009, Camera Reprezentantilor din Statele Unite a declarat ziua de 14 martie ca Ziua Pi, zi de omagiere nationala a constantei matematice pi; pi) ale carei prime trei cifre sunt 3,14 Pi =.

Bucuresti - Ilfov, zona cu cele mai multe inmatriculari in 2017

Cele mai mari ponderi in totalul inmatricularilor de autovehicule din 2017 se regasesc in Bucuresti-.

SONDAJ Directorii generali din Romania considera ca infrastructura deficitara este principala amenintare la dezvoltarea afacerilor

Aproape jumatate dintre directorii generali din Romania sunt increzatori in mersul economiei globale, 38% dintre ei sunt foarte increzatori in perspectivele de dezvoltare ale companiilor lor, insa infrastructura deficitara este mentionata ca principala amenintare la dezvoltarea afacerilor.

Cele mai asteptate nunti de vedete ale anului

Cu atat de multe cupluri celebre indragite, 2018 se anunta a fi un an cu unele dintre cele mai fabuloase nunti de vedete. Iata cateva dintre cuplurile care se pregatesc sa faca pasul cel mare in perioada urmatoare.

Cele mai scumpe intelegeri de divort. Pace pe milioane de dolari!

Atunci cand vedetele aleg sa se desparta, nu numai ca fac milioane de fani sa sufere, dar mai si pierd mare parte din avere. Va prezentam cele mai celebre dar si cele mai scumpe intelegeri de divort.

Aminteste-ti sa te uiti la stele: Cele mai faimoase citate ale lui Stephen Hawking

Stephen Hawkin, omul de stiinta cunoascut in intrega lume, care s-a stins asazi din viata la varsta de 76 de ani, este stiut atat pentru teoriile sale celebre, cat si despre viziunea sa despre viata. Iata cele mai.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2532 seconds )