Libnet.ro
UNICEF

09:00

MedLife: Pe 6 aprilie va fi reluata activitatea maternitatii din Bucuresti. Extindem testarea la gravide, pentru a le proteja. Am testat tot personalul medical din triaj, centre de oncologie si maternitati

Hotnews Hotnews,
 MedLife: Pe 6 aprilie va fi reluata activitatea maternitatii din Bucuresti. Extindem testarea la gravide, pentru a le proteja. Am testat tot personalul medical din triaj, centre de oncologie si maternitati

In plin context de pandemie, MedLife anunta ca a testat tot personalul medical din triaj, centre de oncologie si maternitati. Dintre cele peste 800 de cadre medicale testate la nivel national, au fost confirmate pozitiv doua asistente si o infirmiera de la maternitatea din Arad. Este esential sa testam preventiv personalul medical pentru a invinge aceasta pandemie, pentru a tine pacientii in siguranta si pentru a avea constant rezerve de medici si asistente, a spus Mihai Marcu, Presedinte si CEO MedLife Group. continuă pe Hotnews

Costel Alexe sustine ca salubrizarea arterelor din Bucuresti ar reduce cu 42% concentratiile de praf din aer

Salubrizarea arterelor din Bucuresti ar reduce cu 42% concentratiile de praf din aerul pe care il respiram cu totii, insa Primaria Capitalei intarzie in continuare sa ia aceasta masura, a afirmat, vineri, ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Costel Alexe.

Mega Image asigura alimente si produse de igiena spitalelor din Bucuresti in lupta cu COVID-19

Mega Image asigura alimente, mancare gata pregatita si produse de igiena si curatenie spitalelor si personalului medical din prima linie, din Bucuresti, care trateaza pacienti infectati cu COVID-19, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES.

DUPA CONFIRMAREA CU COVID-19 A UNEI PACIENTE Toate cadrele medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare

Toate cele 72 de cadre medicale de la sectia de nefrologie si dializa a spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare, dupa ce a fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus in cazul unei paciente.

72 de cadre medicale de la Spitalul Sf. Ioan din Bucuresti, la izolare dupa confirmarea cu coronavirus a unei paciente

72 de cadre medicale de la sectia de nefrologie si dializa a spitalului Sf. Ioan din Bucuresti au fost trimise la izolare, dupa ce a fost confirmat un caz pozitiv de coronavirus in cazul unei paciente. De asemenea, celor 9 rezidenti de pe sectie li s-a solicitat sa ramana acasa.

Firea anunta ca viteza de testare a pacientilor din Bucuresti a crescut de la 120 la 900 de teste pe zi

Primarul general Gabriela firea anunta ca viteza de testare a pacientilor din Bucuresti a crescut de la 120 de teste pe zi la 900 de teste, dupa achizitionarea de aparatura. Firea anunta ca Primaria Capitalei a investit, numai in aceste zile, 4 milioane de euro in aparatura si echipamente de protectie.

Horoscop Minerva aprilie 2020 Luna plina din Balanta marcheaza zodiile

Horoscop luna aprilie realizat de Astrologul Minerva. Citeste mai jos previziunile astrale pentru luna aprilie 2020 pentru fiecare zodie.

Dosar penal dupa ce medici de familie din Bucuresti au depus plangere impotriva Casei de Asigurari de Sanatate pentru ca nu a validat consultatiile fara card

Procurorii de la Parchetul Judecatoriei Sectorului 3 Bucuresti au deschis dosar penal dupa ce o organizatie a medicilor de familie a depus plangere penala impotriva Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS). Doctorii acuza CNAS ca ar fi refuzat in mod repetat validarea consultatiilor medicale fara cardul de sanatate, desi in starea de urgenta este posibil acest lucru.

Dr. Radu Tincu: Pana in acest moment nu s-a primit niciun ventilator nou la Spitalul Floreasca din Bucuresti (VIDEO)

Radu Tincu, medic primar ATI la Spitalul Floreasca din Capitala, a declarat, joi, in cadrul emisiunii Se intampla acum de la B1 TV, cala spitalul unde lucreaza inca nu s-au primit echipamente noi.

17 cadre medicale si 10 pacienti de la Spitalul Universitar din Bucuresti, confirmati cu coronavirus

27 de persoane - 17 cadre medicale si 10 pacienti - de la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti au fost confirmate cu coronavirus, conform raportarii conducerii spitalului, sustine Grupul de comunicare strategica. Autoritatile mai sustin ca in urma anchetei epidemiologice a DSP au fost convenite masuri urgente pentru a preveni raspandirea virusului, astfel ca cei 10 pacienti au fost transferati catre spitalele din Capitala care gestioneaza cazurile de COVID-19.

79 de morti din cauza coronavirus in Romania. Ultima victima, o femeie din Bucuresti

Numarul deceselor din cauza coronavirus a urcat la 79. Ultima victima este o femeie de 84 de ani din Bucuresti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )