Libnet.ro
UNICEF

19:16

Mega Image asigura alimente si produse de igiena spitalelor din Bucuresti in lupta cu COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mega Image asigura alimente si produse de igiena spitalelor din Bucuresti in lupta cu COVID-19

Mega Image asigura alimente, mancare gata pregatita si produse de igiena si curatenie spitalelor si personalului medical din prima linie, din Bucuresti, care trateaza pacienti infectati cu COVID-19, potrivit unui comunicat remis miercuri AGERPRES. continuă pe Ziarul Bursa

Mega Image ingheata preturile la toate produsele din cele aproape 800 de magazine

Lantul de magazine Mega Image, prezent local cu aproape 800 de unitati, va ingheta preturile la toate produsele din magazine pana cel putin la final de aprilie 2020, anunta compania.

Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii. Ce reguli trebuie sa respecti, daca vrei sa cumperi de la ei

Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca incepand de luni se vor face anumite modificari pentru a proteja mai eficient clientii si angajatii magazinelor de noul coronavirus. Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca de luni va face anumite modificari menite sa protejeze si mai eficient clientii .

Avertismentul Mega Image: inselatoria care le promite romanilor vouchere de 2.500 lei

Lantul de magazine Mega Image e vizat in perioada asta de o campanie care inseala romanii. Promisiunea e un voucher de 2. 500 de lei. Mega Image urmeaza astfel altor lanturi care au trecut.

Ce inseamna scenariul 4: restrictii si masuri. Care este capacitatea spitalelor din Romania

Ce inseamna scenariul 4? Care sunt restrictiile si masurile si caror categorii de romani se refera? Iata situatia reala din Romania si capacitatea spitalelor din tara! Ce inseamna scenariul 4? Restrictii si masuri Scenariu 4 intervine in momentul in care numarul paceintilor cu COVID-19 trece de 2. La momentul actual sunt 1. 952 de persoane infectate .

COVID-19, scenariul 4. Lista spitalelor din intreaga tara care vor trata pacienti cu coronavirus

Mai multespitale din intreaga tara vor fi destinate tratarii pacientilor cu Covid-19. Decizia a fost luata de Ministerul Sanatatii, dupa ce Romania a intrat, luni seara, in scenariul 4, adica a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )