Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mega Image ingheata preturile la toate produsele din cele aproape 800 de magazine

Antena3 Antena3,
Mega Image ingheata preturile la toate produsele din cele aproape 800 de magazine

Lantul de magazine Mega Image, prezent local cu aproape 800 de unitati, va ingheta preturile la toate produsele din magazine pana cel putin la final de aprilie 2020, anunta compania. continuă pe Antena3

Un retailer ieftineste produsele la mare cautare si ingheata preturile la toate produsele

Lantul de supermarketuri si magazine de proximitate Mega Image, prezent local cu aproape 800 de unitati, va ingheta preturile la toate produsele din magazine pana cel putin la final de aprilie 2020.

Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii. Ce reguli trebuie sa respecti, daca vrei sa cumperi de la ei

Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca incepand de luni se vor face anumite modificari pentru a proteja mai eficient clientii si angajatii magazinelor de noul coronavirus. Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca de luni va face anumite modificari menite sa protejeze si mai eficient clientii .

Traian Basescu, despre romanii ce vor sa revina acasa de Paste: Trebuie contractate toate hotelurile din tara asta si nimeni nu intra fara sa treaca prin 14 zile de carantina (VIDEO)

Traian Basescu a comentat duminica seara, in direct pe B1 TV, situatia romanilor din strainatate, in speta a celor care doresc sa revina acasa cu ocazia Sarbatorilor Pascale, in ciuda pandemiei de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )