Libnet.ro
UNICEF

05:30

Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii. Ce reguli trebuie sa respecti, daca vrei sa cumperi de la ei

Playtech Playtech,
Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii. Ce reguli trebuie sa respecti, daca vrei sa cumperi de la ei

Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca incepand de luni se vor face anumite modificari pentru a proteja mai eficient clientii si angajatii magazinelor de noul coronavirus. Mega Image, anunt pentru toti cumparatorii Lantul de magazine Mega Image a anuntat ca de luni va face anumite modificari menite sa protejeze si mai eficient clientii . continuă pe Playtech

Mega Image ingheata preturile la toate produsele din cele aproape 800 de magazine

Lantul de magazine Mega Image, prezent local cu aproape 800 de unitati, va ingheta preturile la toate produsele din magazine pana cel putin la final de aprilie 2020, anunta compania.

Anunt pentru soferii din Romania. Toti sunt vizati de aceasta decizie

Anunt extrem de important de la Compania Nationala pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, pentru toti utilizatorii retelei de drumuri nationale si autostrazi din Romania. Sa nu cadeti in plasa fake-news-urilor! in spatiul public au aparut informatii false, potrivit carora valabilitatea rovinietelor se prelungeste automat in perioada starii de urgenta. CNAIR ii informeaza pe toti utilizatorii drumurilor .

Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii

Ludivic Orban si Nelu Tataru au sustinut astazi o conferinta de presa. Prim-ministrul Ludovic Orban a ajuns la Ministerul Sanatatii pentru intalnire de lucru cu Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii, dupa ce Victor Costache a demisionat din functie. Ludovic Orban si Nelu Tataru, anunt de ultima ora pentru toti romanii La iesire, Ludovic Orban .

Violeta Alexandru, anunt pentru acesti pensionari. Ce se intampla cu banii lor

Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut astazi o conferinta de presa unde a precizat ce se va intaampla in acest context de coronavirus. Declaratiile vin dupa sedinta de guvern din cursul zilei de ieri. Violeta Alexandru, anunt pentru acesti pensionari Ministrul Muncii Violeta Alexandru a facut precizari cu privire la mai multe categorii de persoane.

Ordonanta Militara 4. Lucian Bode, ministrul Transporturilor, anunt pentru romani. Ce li se pregateste acum

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a dat asigurari ca va tine deschise drumurile pentru a sustine economia Romaniei. Acesta a mai spus ca nu se poate vorbi despre o alta decizie in aceasta privinta decat in momentul in care si Uniunea Europeana va aduce modificari la regimul de transport. Clarificam modul in care se deplaseaza cetatenii .

Masura luata pentru toti pensionarii din Romania. Cum vor putea iesi din case

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anuntat masurile dispuse in ordonanta nr. Ce ii vizeaza pe toti pensionarii din Romania. Restrictiile se aplica incepand de azi. Masura luata pentru toti pensionarii din Romania Ordonanta militara nr. Conform documentului, batranii vor putea iesi din casa oricand daca o fac pentru a-si rezolva probleme medicale .

Papa Francisc, rugaciune speciala, vineri seara, pentru toti cei afectati de coronavirus. Sfantul Parinte va imparti binecuvantarea Urbi et Orbi - VIDEO

Papa Francisc a prezidat la Vatican, vineri seara, un moment special de rugaciune, pentru toti cei afectati de pandemia de coronavirus.

Avertismentul pentru toti cei cu carduri si conturi de credit la banci. Cat ii va costa, de fapt, totul dupa terminarea starii de urgenta

Guvernul a promis ca va crea cadrul legal pentru a le permite romanilor sa amane plata ratelor la banci pana la 9 luni. Si s-a tinut de cuvant. Numai ca s-ar putea sa fie un cadou.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 29 martie. Leii trebuie sa se respecte pe sine, Sagetatorii sunt sensibili

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de DUMINICA 29 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

HOROSCOP. Mesajul Fecioarei Maria pentru 28 martie. Racii trebuie sa fie increzatori, Fecioarele au incredere in ceea ce simt

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei de SAMBATA 28 MARTIE 2020 cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2384 seconds )