Libnet.ro
UNICEF

00:07

Meghan Markle este insarcinata din nou. A amanat vestea pana deja sarcina e vizibila.

ADPM ADPM,
Meghan Markle este insarcinata din nou. A amanat vestea pana deja sarcina e vizibila.

Dupa ce vara trecuta a pierdut o sarcina, episod extrem de dureros despre care a vorbit public in urma cu ceva vreme, Meghan Markle este din nou insarcinata. A amanat vestea pana la momentul in care sarcina este deja vizibila. continuă pe ADPM

Meghan Markle e insarcinata! Prima poza cu burtica ei, imaginea e de o puritate rara

Saptamana incepe cu vesti bune, dupa ce purtatorul de cuvant al ducilor de Sussex a anuntat ca Megan Markle este insarcinata pentru a doua oara, la nici doi ani de la nasterea primului lor fiu, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Odata cu fericitul anunt a aparut si prima poza care ii infatiseaza pe fericitii parinti intr-o ipostaza .

Meghan Markle si Printul Harry vor fi din nou parinti! Cuplul a anuntat ca asteapta al doilea copil

Ducele si ducesa de Sussex asteapta al doilea copil al cuplului, conform unui purtator de cuvant al celor doi. Harry si Meghan se pregatesc sa intampine un frate sau o sora pentru tanarul lor fiu Archie Mountbatten-Windsor.

Printul Harry si Meghan Markle vor deveni parinti pentru a doua oara: Sunt extrem de fericiti FOTO

Ducele si Ducesa de Sussex vor deveni din nou parinti. Meghan Markle, in varsta de 39 de ani, este din nou insarcinata.

Cum a reactionat Regina Elisabeta la vestea sarcinii lui Meghan Markle

Printul Harry este pe cale sa devina pentru a doua oara tatic. Iata cum a reactionat Regina Elisabeta la vestea sarcinii lui Meghan Markle.

Planul secret al Reginei Elisabeta pentru Printul Harry si Meghan Markle. Ce urma sa faca daca nu plecau

Familia Regala a Marii Britanii este, din nou, pe prima pagina a ziarelor din intreaga lume. Ce se intampla cu Printul Harry si Meghan Markle si care era planul secret al Reginei in ceea ce-i priveste pe acestia. Ce planuri a avut Regina pentru nepotul ei Stirea ca Printul Harry si Meghan Markle parasesc Casa .

Cand se va naste al doilea copil al lui Meghan Markle cu printul Harry

Meghan Markle si Printul Harry sunt in culmea fericirii. Dupa momentele dramatice de anul trecut, cand ducesa a anuntat ca a pierdut o sarcina, acum pare sa fi iesit soarele pe strada lor. Meghan si Harry.

Printul Harry si Meghan Markle asteapta al doilea copil

Printul Harry si Meghan Markle au dat cea mai frumoasa veste de Ziua indragostitilor! Nepotul regine.

Catalin Botezatu, din nou pe mana medicilor. Ce i-au descoperit doctorii la analize

Catalin Botezatu are probleme de sanatate. Vedeta a ajuns iar pe mana medicilor, care i-au dat un nou diagnostic. Cu ce afectiune se confrunta de aceasta data designerul? Catalin Botezatu, probleme de sanatate Celebrul designer are, din nou, probleme de sanatate. Vedeta a ajuns iar pe mana medicilor din Turcia. Doctorii i-au dat un regim .

Liga 1: CFR Cluj rateaza din nou ocazia de a urca pe primul loc (0-0 vs FC Voluntari) Moment controversat la poarta ilfovenilor

CFR Cluj a incheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat, luni, pe teren propriu, in compania echipei FC Voluntari. Ardelenii au ratat din nou ocazia de a urca pe prima pozitie in clasament se afla la egalitate de puncte cu liderul, dar FCSB are golaveraj mai bun).

Profesorii de la Colegiul Sincai ii scriu din nou Presedintelui Iohannis

Profesorii de la Colegiul National Gheorghe Sincai care saptamana trecuta au protestat in fiecare zi impotriva relocarii liceului si numirii de catre inspectorat a echipei de directori ii scriu din nou presedintelui Romaniei Klaus Iohannis, cerandu-i un raspuns.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )