Libnet.ro
UNICEF

08:46

Meghan Markle a fost botezata cu apa din raul Iordan, in ritul Bisericii Anglicane

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle a fost botezata cu apa din raul Iordan, in ritul Bisericii Anglicane

Actrita americana Meghan Markle a fost botezata in ritul Bisericii Anglicane inaintea casatoriei sale cu Printul Harry care va avea loc in luna mai, potrivit Daily Mail, citat de AFP. continuă pe Adevărul

Meghan Markle a fost botezata in cadrul unei ceremonii secrete. Familia printului Harry a fost prezenta la eveniment

Meghan Markle, viitoarea sotiea printului Harry, a fost botezata marti seara la Biserica anglicana, in cadrul unei ceremonii secrete. Aceasta ceremonie a fost necesar sa aiba loc inainte de.

Logodnica printului Harry a fost BOTEZATA iN SECRET in ritul Bisericii Anglicane

Logodnica printului Harry, actrita Meghan Markle, a fost botezata in ritul Bisericii Anglicane in cadrul unei ceremonii secrete oficiata de arhiepiscopul de Canterbury, ceremonia avand loc in contextul in care.

Produsul de care nu se desparte niciodata Meghan Markle cand calatoreste. Atunci cand urc in avion, intotdeauna am la mine...

Meghan Markle, viitoare sotie a printului Harry, a marturisit ca niciodata nu pleaca in vreo calatorie fara sa aiba la ea unul sau mai multe pachete de servetele umede dezinfenctante sau un spray.

Cat va costa rochia de mireasa a lui Meghan Markle si luna de miere platita de ea: bugetul de nunta s-ar fi dublat

Printul Harry si Meghan Markle si-ar fi dublat bugetul de nunta, asta pentru ca, potrivit zvonuri, rochia de mireasa a actritei va costa cateva de mii de lire sterline. in plus, luna de miere va fi pe cheltuiala viitoarei sotii.

Meghan Markle a detronat-o pe Kate Middleton in topul celor mai frumoase femei din Familia Regala britanica: la ce capitole o intrece si cine mai e in top

Actrita americana Meghan Markle 36 de ani), viitoarea sotie a printului Harry, a detronat-o pe ducesa de Cambridge Kate Middleton in topul celor mai frumoase femei din Familia Regala britanica.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )