Libnet.ro
UNICEF

11:30

Meghan Markle si Printul Harry vor pleca in prima lor vizita oficiala in strainatate. Ce destinatie au ales FOTO

Adevărul Adevărul,
Meghan Markle si Printul Harry vor pleca in prima lor vizita oficiala in strainatate. Ce destinatie au ales FOTO

Printul Harry 33 de ani) si sotia sa Meghan Markle 36 de ani) viziteaza la inceputul lui iulie Irlanda in cadrul primelor vizite oficiale in strainatate dupa casatorie, in mai, a anuntat Palatul Kensington. continuă pe Adevărul

Nepoata printesei Diana a purtat la nunta tiara matusii sale de la nunta cu printul Charles: cum au aratat Meghan Markle si Printul Harry FOTO

Celia McCorquodale, fiica lui Lady Sarah McCorquodale, sora mai mare a printesei Diana, s-a casatorit, sambata, cu George Woodhouse la Biserica St Mary din Stoke Rochford. La fericitul eveniment au fost prezenti si ducii de Sussex.

Gestul surprinzator facut de acest jocheu fata de Meghan Markle imediat dupa ce a castigat o cursa. Printul Harry a luat imediat atitudine

Frankie Dettori, unul dintre cei mai cunoscuti jochei din lume, a fost invingator in prima zi la intalnirea Royal Ascot, cunoscuta si ca Saptamana Curselor de Cai. Celebrul jocheu a fost premiat de Printul Harry si s-a bucurat foarte mult de victorie, incalcand protocolul regal.

Avertismentul primit de Printul Harry de la tatal lui Meghan Markle inainte de nunta

ThomasMarkle a dezvaluit i ce i-a spus printului Harry atunci cand a venit sa-i ceara mana lui Meghan Markle. Harry mi-a cerut permisiunea prin telefon si i-am spus: Esti un gentleman,.

Thomas Markle, avertisment pentru Printul Harry: Promite-mi ca nu vei ridica mana asupra fiicei mele

A ratat nunta regala si a pus-o pe Meghan Markle intr-o postura incomoda cand s-a aflat ca a facut o intelegere cu paparazzi pentru a-si reabilita imaginea publica. Thomas Markle, tatal noii Ducese, a rupt tacerea si a oferit explicatiile publice pe care toata lumea le astepta.

Meghan Markle a facut o greseala mare de protocol. Iata ce rochie gresita a purtat!

Meghan Markle si-a facut aparitia in public recent purtand o rochie cu un croi neacceptat in protocolul Casei Regale britanice la astfel de actiuni. Iata ce s-a intamplat! .

Promisiunea facuta de Printul Harry lui Thomas Markle cand i-a cerut mana lui Meghan

ThomasMarkle a dezvaluit ce i-a spus printului Harry atunci cand i-a cerut mana lui Meghan. Harry mi-a cerut permisiunea prin telefon si i-am spus: Esti un gentleman, promite-mi ca nu vei ridica.

Declaratii uluitoare facute de tatal lui Meghan Markle! A vorbit despre planurile cuplului regal de a avea copii

Thomas Markle, omul care nu iubeste nimic mai mult decat sa vorbeasca cu presa despre fiica sa, a acordat recent un interviu exploziv pentru ITVs Good Morning Britain si a discutat despre planurile lui Meghan s.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )