Libnet.ro
UNICEF

05:30

Meghan Markle o supara din nou pe Regina Elisabeta a II-a: decizia radicala pentru ultima aparitie oficiala

Playtech Playtech,
Meghan Markle o supara din nou pe Regina Elisabeta a II-a: decizia radicala pentru ultima aparitie oficiala

Tensiunile dintre Meghan Markle si Regina Elisabeta a II-a ating cote alarmante in aceasta perioada, cu cateva zile inaintea de incheierea Megxit. Mai sunt doar cateva zile in care printul Harry si Meghan Markle vor mai fi considerati membrii ai casei regale. Saptamana aceasta, Meghan si Harry vor fi la Londra pentru a participa la . continuă pe Playtech

Decizia luata de Meghan Markle si Printul Harry, care o va intrista pe Regina Elisabeta. Ce au refuzat sa faca cei doi

Meghan Markle si Printul Harry pare ca nu se opresc din a lua decizii in defavoarea Reginei Elisabeta. Care este ultima hotarare luata de cei doi si de ce o va intrista extrem de tare pe suverana? Meghan Markle si Printul Harry o supara din nou pe Regina Meghan Markle si Printul Harry o supara .

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii, intristata de o noua decizie a lui Meghan Markle

Fosta actrita Meghan Markle se va reuni saptamana aceasta cu printul Harry la Londra pentru a participa la ultima aparitie publica a cuplului princiar inainte de a inceta sa mai reprezinte familia regala britanica. Meghan nu intentioneaza sa-l aduca si pe fiul lor, Archie, stranepotul reginei Elisabeta a II-a, fapt care a intristat-o profund pe suverana, scrie Agerpres.

O noua lovitura pentru Printul Harry si Meghan Markle! Decizia autoritatilor este definitiva

Noua lovitura pentru Printul Harry si Meghan Markle, in luna in care isi vor pierde oficial titulaturile. Ce decizie au luat autoritatile britanice si cum ii afecteaza? Noua lovitura pentru Printul Harry si Meghan Markle Ducii de Suusex isi vor pierde luna aceasta oficial titulaturile, iar de acum nu vor mai avea paza asigurata din .

Meghan Markle vrea sa se lanseze la Hollywood. Reactia lui Harry i-a scos pe multi din sarite

S-au retras din indatoririle regale ca membri superiori ai familiei regale britanice, iar acum fiecare umbla in diferite parti pentru a-si intretine familia in continuare, dorindu-si, odata cu renuntarea la rang, sa atinga independenta financiara mult visata. in timp ce Harry isi cauta inca locul, Meghan e decisa sa urmeze exemplul actritelor de prima mana .

Printul Harry si sotia sa, Meghan Markle, nu vor mai avea asigurata paza din partea guvernului canadian

Securitatea canadiana nu ii va mai pazi pe printul Harry si Meghan Markle dupa ce isi vor pierde titlurile de membri seniori ai familiei regale britanice.

Regina Elisabeta, mesajemotionant catre nepotul ei, printul Harry: ce rugaminte a avut suverana

Printul Harry a revenit in Marea Britanie pentru ultimele obligatii profesionale in calitate de membru senior al familiei regale si, cu aceasta ocazie, a avut parte si de o intrevedere emotionanta cu regina Elisabeta la Castelul Windsor.

Sorina Pintea, scoasa din nou din arest si dusa la spital

Fostul ministru al Sanatatii, Sorina Pintea, a fost dusa, din nou, marti seara, la spital, pentru un consult medical de specialitate, anunta Politia Capitalei.

Alerta de la meteorologii ANM. Vremea se schimba radical, frigul pune din nou stapanire peste Romania

ANM Administratia Nationala de Meteorologie) a emis o informare meteo care avertizeaza ca pana joi dimineata se vor semnala ploi insotite de descarcari electrice. Vantul va sufla la munte cu 80 90 kmh, iar temperaturile raman destul de ridicate in sud-estul tarii. Alerta de la meteorologii ANM incepand de marti, 3 martie, de la .

Instanta amana din nou pronuntarea in cazul cererii de arestarea preventiva a lui Mario Iorgulescu

Magistratii Tribunalului Municipiului Bucuresti au amanat din nou marti pronuntarea unei decizii in cazul cererii procurorilor de arestare preventiva a lui Mario Iorgulescu, acuzat de omor si conducerea unui vehicul in timp ce se afla sub influenta alcoolului sau a altor substante. in septembrie, Mario Iorgulescu, baut fiind si sub influenta drogurilor, a provocat un accident rutier in care si-a pierdut viata un tanar de 24 de ani.

Daniela Crudu, din nou cu zambetul pe buze. Cum s-a afisat acum bruneta si cum arata chipul ei

Daniela Crudu a participat la primul eveniment public dupa evenimentul extrem de nefericit care a avut-o protagonista. Cum arata chipul fostei asistente pacatoase acum, dupa bataia primita de iubit? Ce interventii si-a facut aceasta? Cum arata Daniela Crudu dupa bataia primita de iubit? Daniela Crudu se pare ca si-a revenit si si-a reluat viata mondena.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )