Libnet.ro
UNICEF

22:45

Melania si Donald Trump au inaugurat bradul de Craciun din Washington (VIDEO)

B1 B1,
Melania si Donald Trump au inaugurat bradul de Craciun din Washington (VIDEO)

S-a dat startul sarbatorilor de iarna la Washington. Melania Trump a aprins, joi seara, instalatia de lumini care decoreaza bradul de Craciun. Prima Doamna a SUA a fost insotita la eveniment de sotul. continuă pe B1

VIDEO Melania si Donald Trump au inaugurat bradul de Craciun din Washington

Melania Trump a aprins joi seara instalatia de lumini care decoreaza bradul de Craciun din Washington, in cadrul unui eveniment la care prima doamna a Statelor Unite a fost insotita de sotul ei, presedintele Donald Trump.

Dezvaluiri SOCANTE in SUA: Donald Trump ar fi trimis presei poze cu sotia sa DEZBRACATA (FOTO)

Dezvaluiri socante despre Melania si Donal Trump, facute de in cartea corespondentei CNN Kate Bennett. Potrivit autoarei, Donald Trump ar fi trimis presei, prin Roger Stone, un vechi aliat si consilier al.

DONALD TRUMP, decizie radicala la SUMMITUL NATO! Lideii europeni sunt in stare de soc

Presedintele american Donald Trump a luat decizia de a-si anula conferinta de presa prevazuta pentru finalul summitului organizat la Londra cu prilejul aniversarii a 70 de ani de la crearea NATO, ytansmit.

DONALD TRUMP: Eu sunt un fan al Brexitului

Donald Trump l-a acoperit de lauri pe Boris Johnson marti, cu noua zile inaintea alegerilor legislative anticipate de la 12 decembrie, respingand acuzatia ca ar vrea sa complice campania electorala.

DONALD TRUMP: Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile americane din 2020

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2020 in Statele Unite, a apreciat, marti, presedintele american Donald Trump intr-o conferinta de presa, la Londra, inaintea deschiderii unui summit NATO, relateaza AFP.

VIDEO Donald Trump s-a laudat cu un zid de nepatruns, dar musafirii nepoftiti din Sud ii demonstreaza contrariul. Filmuletul devenit viral pe internet

Donald Trump a declarat ca escaladarea portiunii de 22 de kilometri de zid ridicate recent la granita cu Mexic este practic imposibila, dar cei dornici sa traiasca visul american ii demonstreaza contrariul. Un filmulet aratand un brabat sarind zidul cu ajutorul unei scari a devenit viral pe internet.

Procedura de destituire a lui Donald Trump intra intr-o noua etapa. Anuntul facut de presedinta Camerei Reprezentantilor

Nancy Pelosi, presedinta Camerei Reprezentantilor, a cerut joi redactarea actului de acuzare impotriva lui Donald Trump, suspectat ca a facut presiuni asupra Ucrainei in scopuri personale, informeaza Reuters.

Nancy Pelosi cere redactarea actului de acuzare a lui Donald Trump Reactia Casei Albe: Democratilor ar trebui sa le fie rusine

Presedinta Camerei Reprezentantilor din Congresul american, Nancy Pelosi, a cerut joi oficial Congresului sa redacteze actul de acuzare in cadrul procedurii de impeachment impotriva presedintelui Donald Trump. La scurt timp, Casa Alba a anuntat ca asteapta un proces corect impotriva presedintelui, subliniind ca politicienilor democrati ar trebui sa le fie rusine.

Donald Trump a comis fapte pasibile de destituire, afirma experti in drept

Trei profesori de drept considera ca ancheta in vederea destituirii lui Donald Trump este justificata - si chiar necesara - pentru a proteja democratia americana, devenind astfel tinta furiei alesilor republicani, care i-au acuzat de partinire intr-o audiere-fluviu in Congres, relateaza AFP.

Experti: Donald Trump a comis fapte pasibile de destituire

Trei profesori de drept considera ca ancheta in vederea destituirii lui Donald Trump este justificata - si chiar necesara - pentru a proteja democratia americana, devenind astfel tinta furiei alesilor republicani, care i-au acuzat de partinire intr-o audiere-fluviu in Congres, relateaza AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )