Libnet.ro
UNICEF

14:30

DONALD TRUMP: Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile americane din 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DONALD TRUMP: Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile americane din 2020

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2020 in Statele Unite, a apreciat, marti, presedintele american Donald Trump intr-o conferinta de presa, la Londra, inaintea deschiderii unui summit NATO, relateaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile americane din 2020

Un acord comercial cu China ar putea astepta pana dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2020 in Statele Unite, a apreciat marti presedintele american Donald Trump intr-o conferinta de presa, la Londra, inaintea deschiderii unui summit NATO, relateaza AFP.

NATO, la ora testului de solidaritate. Donald Trump ar putea sa nu mai fie oaia neagra la summitul de la Londra. Macron si Erdogan ii vor lua locul

Ceea ce a fost conceput drept o sarbatorire a uneia dintre cele mai importante aliante militare ale lumii risca sa devina un spectacol al destramarii si de data aceasta motivele nu au legatura cu cele spuse sau facute de Donald Trump.

DONALD TRUMP: Eu sunt un fan al Brexitului

Donald Trump l-a acoperit de lauri pe Boris Johnson marti, cu noua zile inaintea alegerilor legislative anticipate de la 12 decembrie, respingand acuzatia ca ar vrea sa complice campania electorala.

Presedintele Iohannis, discutie cu Donald Trump Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o discutie cu omologul american, Donald Trump, la receptia oferita de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham in onoarea sefilor de stat si de guvern.

Presedintele Iohannis a avut o discutie cu Donald Trump la receptia de la Palatul Buckingham

Presedintele Klaus Iohannis a avut, marti, o discutie cu omologul american, Donald Trump, la receptia oferita de regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham in onoarea sefilor de stat si de guvern participanti la reuniunea NATO, informeaza Agerpres.

Anunt important al lui Donald Trump referitor la summit-ul G7

Donald Trump a anuntat marti ca va organiza summit-ul G7, in 2020, la resedinta guvernamentala din C.

Summitul NATO de la Londra: Donald Trump il ataca pe Emmanuel Macron si face campanie pentru Boris Johnson

Presedintele american Donald Trump a trimis sageti catre omologul sau francez Emmanuel Macron marti si a dat un ton ofensiv unui summit organizat intr-un context tensionat intre aliati.

Donald Trump il ataca pe Emmanuel Macron inaintea summitului NATO

Donald Trump l-a atacat frontal pe Emmanuel Macron marti, inaintea summitului care marcheaza 70 de ani de la infiintarea NATO, si a dat un ton ofensiv unei intalniri organizate intr-un context tensionat intre aliati, relateaza AFP.

Dezvaluiri SOCANTE in SUA: Donald Trump ar fi trimis presei poze cu sotia sa DEZBRACATA (FOTO)

Dezvaluiri socante despre Melania si Donal Trump, facute de in cartea corespondentei CNN Kate Bennett. Potrivit autoarei, Donald Trump ar fi trimis presei, prin Roger Stone, un vechi aliat si consilier al.

Donald Trump reimpune tarife pentru importurile de otel si aluminiu din Brazilia si Argentina

Presedintele american Donald Trump a provocat unde de soc in Brazilia si Argentina, anuntand luni ca.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )